Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Зона Б-18
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в близост до метростанция. Задължително да е тухла и желателно да е с ТЕЦ.
Лукс имот
Клиент на агенцията търси да закупи къща с двор около София, с лесен достъп до Бизнес Парк София, разглеждат се предложения за готови къщи с бюджет до 150 000 Евро. Минимум 2 спални и опция за паркиране.
Търся жилище за мой клиент във всички райони и квартали на София, може тухла, ЕПК или панел. Единственото условие е да е двустайно, или поне да има възможност за преустройство.
Ексклузив
Търся за мой клиент, жилище с две спални желателно в комуникативен район. Разглеждаме приоритетно апартаменти с довършителни работи и обзавеждане.
Търся за клиент на агенцията тристаен апартамент с гараж в района на кв. Редута, гр. София. Разглеждат се напълно завършени имоти, готови за нансяне. Без първи етаж.
Мой клиент търси жилище с възможност за покупка с ипотечен кредит и минимални лични спестявания в посочените квартали на гр. София.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в Централни райони. Сградата да е нова и с АКТ 16. Желателно е да има паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент апартамент с две спални в посочените райони. Да не е първи етаж, последния не се отхвърля. Може да е на шпакловка и замазка, може и с довършителни дейности.
Купувам за мой клиент тристаен апартаментв близост до центъра на гр. София. Разглежда предложения за тухлено и ЕПК строителство. Предпочита на по-висок етаж, задължително с хубава гледка.
Търся за мой клиент голям двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Зона Б-18, широк Център и ж.к. Банишора. Строителство да е тухла или ЕПК. Желателно е да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент апартамент с 1 или 2 спални, тухлено строителство след 2000 г. На етаж над 4-ти и задължително с гараж или подземно паркомясто. Приоритетно разглеждаме предложения в райони с добри ...
Мой клиент купува тухлен тристаен апартамент в посочените райони. За предпочитане да е близо до станция на метро. Доброто строителство и състояние на имота са приоритет.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Зона Б-18, ж.к. Банишора, ж.к. Илинден, ж.к. Света троица и широк център. Задължително да е тухлено строителство след 1990г.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Банишора или в близките квартали до центъра. Може и да е за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Света Троица или квартал в близост до центъра на града. По възможност имотът да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, панелно строителство или ЕПК в западните квартали на гр. София. Имотът да не се нуждае от сериозен ремонт. Без първи и последен етаж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в кварталите Банишора, Света Троица, Илинден, Люлин 10 и Разсадника. Предпочитани са средни етажи.
Купувам за мой клиент първи етаж от съвременна двуетажна къща в кв. Обеля. Желае да е на пешеходно разстояние от метростанция и спирка на обществен транспорт.