Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Зона Б-18
Търся за мой клиент тристаен апартамент. Няма претенции относно типа строителство. Интересува се от имоти в близост до метростанция и спирки на обществен транспорт.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Карпузица, Горна баня, района на бул. България, Южен парк, бул. Свети Наум, бул. Д-Р Г.М Димитров, Симеоновско шосе, бул. Александър ...
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените квартали, разглеждат се и предложения в други райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, може и мезонет, в Център - близо до бул. Тодор Александров и метростанция Опълченска.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в района на кв. Кръстова вада. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся тристаен апартамент в централната част на град София. Клиента ми предпочита вторичен пазар, таван или мазе са предимство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който да се предлага след ремонт и по възможност с ново обзавеждане. Може да е в сграда без асансьор.
Клиент на агенцията иска да купи двустаен, тристаен апартамент в централната част и западните райони на град София. Имотът да е необзаведен, за предпочитане на по-висок етаж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в централните райони, който да е обзаведен или да се предлага след ремонт.
Искам да купя за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в западните райони на град София. Имотът да е обзаведен. Разглеждат се както старо, така и ново строителство, но задължително с разрешение за ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в западните, източните райони и централната част на град София. Имотът да е необзаведен. Не се разглеждат първи и последен етаж. Задължително ...
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен необзаведен апартамент с АКТ16. В близост до метро, без Обеля, Люлин, Дружба, Овча Купел.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристаен апартамент в Централни райони, Лозенец, Зоните, Банишора. Тухлено строителство. Без изисквания за етаж, ако е на горен етаж да има асансьор.
Мой клиент купува тристаен апартамент в западните райони на град София и в близост до бул. Ал. Стамболийски. Разглеждат се оферти ново строителство, може и в строеж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в района на Зона Б4, Б-5, Б-18, Б-19, ж.к. Илинден, ж.к. Света Троица и южни райони на гр. София. Имотът може и да е необзаведен.
Клиентът търси да закупи тристаен апартамент в централната част на град София, в сграда ново строителство, задължително трябва да има и гараж.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, ново строителство, в посочените райони. Застроената площ да не е по-малко от 70 кв. м.
Мой клиент търси да купи обзаведен тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и необзаведени апартаменти, с добра локация.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в централната част на град София. Държи на тухлено строителство, с разрешение за ползване (АКТ 16). Желателно е да не е на първи или последен етаж.