Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Дървеница
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на Мирела търси 3-стаен в посочените райони. Желае ново строителство, но е склонен да разгледа и ЕПК и панел. Водещ е бюджетът. Ако е сграда ново строителство е склонен да изчака до края на 2020 ...
Търся жилище в София за мой клиент, обезателно със статут на апартамент в посочените квартали. Тухла или ЕПК с хубаво изложение. Цената да е до 1200 евро за кв.метър.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент с гараж или паркомясто в ж.к. Дианабад, кв. Дървеница или кв. Изток. Възможно е да е от сграда в строеж. Бюджетът е до 120000 евро.
Търсенето на клиента ни е ориентирано към район Дървеница и близките около него квартали. Търси тристайно жилище, без особени претенции относно изложението и етажа. Гледка и обществен транспорт не са ...
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в кв. Дианабад с Акт 16 или да се снабди с такъв до 2 месеца. Задължително с паркомясто или гараж. Интересува се от по-висок етаж.
Клиентът ми търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Разглеждат се само тухлени сгради. Имотът да бъде с 2 спални, поне един балкон. Без първи и последен етаж. Да бъде с разрешение за ползване.
Търси 3-СТАЕН апартамент, готов за нанасяне, в района на квартал Редута. Предимство е ако има гараж/паркомясто.
Мой клиент е заинтересован от оферти за апартаменти с една или две спални, които могат да бъдат и в доста начален етап на строителство. Клиентката е със собствени средства. Би закупила повече от един ...
Търся за клиент на агенцията тристаен апартамент с гараж в района на кв. Редута, гр. София. Разглеждат се напълно завършени имоти, готови за нансяне. Без първи етаж.
Нов клиент на агенцията търси тристайно маломерно жилище, като не изключва варианта да бъде партерно. Не е задължително да има и тераса или балкон. Не разчита на кредит. Разполага със собствени средства.
Клиент на Мирела търси 3-стаен (непреходен) апартамент в кв. Витоша, кв. Кръстова вада, кв. Малинова долина (около Симеоновско шосе), ж.к Младост 1, 2, 3, ж.к Дианабад, кв. Дървеница. Желае да е на висок ...
Мой клиент търси да закупи четири 3-стайни апартаменти, които да са на цял етаж или три 3-стайни, които да са един над друг. Сградата трябва да получи Акт 16 до една година. Иска и четири гаража към жилищата. ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда, която може да е пред Акт 16. Предпочита строителство след 2010 г.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Младост и околните райони.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в ж.к. Младост. Държи да е в напреднал етап на строителство. Покупката ще бъде осъществена със собствени средства.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент или етаж от къща в гр. София. Предпочита кв. Овча купел, в непосредствена близост до новостроящата се метростанция.