Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, в.з. Малинова долина
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита южни райони и квартали в подножието на Витоша. Държи да е ново строителство и да има разрешение за ползване, може и в затворен ...
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Купувам за мой клиент преустроен двустаен или тристаен апартамент в кварталите в подножието на Витоша. Приоритетен е кв. Бояна. Желателно е жилището да разполага с гараж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в Южни райони, като предпочитани квартали са Манастирски ливади и Кръстова вада.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в комуникативен район. Сградата да бъде тухлена. Разглеждаме предложения и от затворени комплекси.
Търся мои клиенти качествен имот в кв. Драгалевци. Трябва да е на етаж над втори, вътрешен, с южно изложение и задължително с гараж или паркомясто.
Мой сериозен клиент търси апартамент в южни райони, Борово, Бъкстон, или кв. Лозенец. Апартаментът може да е за тотален ремонт. Целта на покупката е ремонт и отдаване под наем. Клиентът разполага с ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент във всички южни райони, Банишора, Зона Б-5 и Б-18 и Младост 3. Сградата да бъде тухлена, може и в строеж.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Без северни райони. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам на зелено тристаен апартамент в южните райони. Етаж над първи. Наличието на паркомясто/гараж не е задължително.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София без крайните райони. Разглежда тухлено строителство с цена 800 евро на кв. м.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН в южните райони. Разглежда основно в кв. Манастирски ливади, ж.к. Борово, кв. Малинова долина. Предпочита да е завършено строителството, по-възможност обзаведено, ...
Търся за клиент тристаен апартамент ново строителство в районите Студентски град и Манастирски ливади. Без първи и последен етаж.
Търся за мой клиенти - младо семейство, тристаен апартамент в южните или източните райони на града. Разглеждат предложения както за ново строителство с довършителни работи, така и за старо, но в добро ...
Търся за мой клиент луксозен тристаен апартамент в затворен комплекс. Предпочита комплексът да е с разрешение за ползване и да се намира в район в полите на Витоша.
Търся за мой клиент просторен двустаен или тристаен апартамент в южните и източните райони, с панорамна гледка към Витоша. Имаме интерес и към комплексите от затворен тип. Жилището да не е обзаведено.
Купувам ДВУСТАЕН апартамент/ТРИСТАЕН апартамент, град София, Източни райони, Западни райони, Северни квартали...
Информацията 307878 не е достъпна!
Купувам ДВУСТАЕН апартамент/ТРИСТАЕН апартамент, град София, Източни райони, Западни райони, Северни квартали...
Информацията 304471 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/МЕЗОНЕТ, град София, кв. Витоша, Витоша планина, кв. Драгалевци...
Информацията 292895 не е достъпна!
Купувам ДВУСТАЕН апартамент/ТРИСТАЕН апартамент, град София, Източни райони, Западни райони, Северни квартали...
Информацията 309161 не е достъпна!