Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, в.з. Симеоново-Драгалевци
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся мои клиенти качествен имот в кв. Драгалевци. Трябва да е на етаж над втори, вътрешен, с южно изложение и задължително с гараж или паркомясто.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в затворен комплекс в южните райони. Не е задължително да бъде с паркомясто.
Купувам на зелено тристаен апартамент в южните райони. Етаж над първи. Наличието на паркомясто/гараж не е задължително.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в Южни райони, като предпочитани квартали са Манастирски ливади и Кръстова вада.
Търся за мой клиенти - младо семейство, тристаен апартамент в южните или източните райони на града. Разглеждат предложения както за ново строителство с довършителни работи, така и за старо, но в добро ...
Търся за мой клиент луксозен тристаен апартамент в затворен комплекс. Предпочита комплексът да е с разрешение за ползване и да се намира в район в полите на Витоша.
Мой сериозен клиент търси апартамент в южни райони, Борово, Бъкстон, или кв. Лозенец. Апартаментът може да е за тотален ремонт. Целта на покупката е ремонт и отдаване под наем. Клиентът разполага с ...
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Бояна или местност Гърдова глава. Важно е сградата да е с поддържани общи части и по възможност към жилището да има гараж.
Търся за клиент 3,4 стаен апартамент на партерен етаж в затворен комплекс. Строителство след 2008 г. Да не е на шпакловка и замазка, а завършен. Предпочитани райони - Витоша, Малинова долина, Симеоново, ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент или къща в кварталите в подножието на планина Витоша. Определяща е цената.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или двустаен с възможност за преустройство. Интересува се от Младост 1, Полигона, Витоша и Студентски град.