Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Дианабад
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда, която може да е пред Акт 16. Предпочита строителство след 2010 г.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент около 70 кв.м. Да е за тотален ремонт, защото ще го прави на офис. На комуникативно място, но с опция за свободно паркиране. Етажа не е определящ. Да не е в кварталите: ...
Клиент на Мирела търси 3-стаен в посочените райони. Желае ново строителство, но е склонен да разгледа и ЕПК и панел. Водещ е бюджетът. Ако е сграда ново строителство е склонен да изчака до края на 2020 ...
Мой клиент търси тристайно жилище, което да не надхвърла по никакъв начин посочената сума. Акт 16 да се очаква не по-късно от 04.2021 година. Може и вторичен пазар, но да е тухла след 2010 година.
Клиент купува 3-стаен или 2-стаен апартамент с възможност за преустройство в посочените райони. Може за ремонт. Задължитено в сграда монолитно строителство, с асансьор.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент с гараж или паркомясто в ж.к. Дианабад, кв. Дървеница или кв. Изток. Възможно е да е от сграда в строеж. Бюджетът е до 120000 евро.
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в кв. Дианабад с Акт 16 или да се снабди с такъв до 2 месеца. Задължително с паркомясто или гараж. Интересува се от по-висок етаж.
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в кв. Редута и околните райони. Задължително с паркомясто. Апартаментът да е с южно изложение, може и партерен с прилежащ двор. Разглежда само ново строителство ...
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен или тристаен апартамент в кв. Лозенец или посочените други райони. Предпочитано място са улиците Горски пътник и Богатица. Разглежда ново строителство и вторичен пазар. ...
Търси 3-СТАЕН апартамент, готов за нанасяне, в района на квартал Редута. Предимство е ако има гараж/паркомясто.
Търся за клиент на агенцията тристаен апартамент с гараж в района на кв. Редута, гр. София. Разглеждат се напълно завършени имоти, готови за нансяне. Без първи етаж.
Клиент на Мирела търси 3-стаен (непреходен) апартамент в кв. Витоша, кв. Кръстова вада, кв. Малинова долина (около Симеоновско шосе), ж.к Младост 1, 2, 3, ж.к Дианабад, кв. Дървеница. Желае да е на висок ...
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент тухлено строителство, в добро състояние. Приоритетно се разглеждат предложения в широк център.
Търся за мой клиент апартамент с две самостоятелни стаи и кухня. Желателно е жилището да е напълно обзаведено, но разглеждаме и имоти, които са само с довършителни работи.
За мой клиент търся тристаен апартамент в посочените квартали. Пусковият срок може да е до 2022 г. включително. Важно е да е на висок етаж, може последен и предпоследен, да има тераси и хубави гледки. ...
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент. Приоритетно се разглеждат предложения в източни райони, тухлено строителство.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в Южните райони. Жилището да не е за основен ремонт.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в района на ж.к. Хаджи Димитър. Желателно е да има отстояние от съседните сгради.