Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Мотописта
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в Южни райони.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент, тухлено строителство, ново и старо. Интересува се от сгради в Южните райони.
Мой клиент купува ДВУСТАЕН апартамент в южните райони на град София или по- конкретно в кв. Витоша. Необзаведен. Бюджет: 72 000Е.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал на София. Разглежда тухлено, панелно и ЕПК строителство. Може и ново строителство без АКТ 16.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените райони. Да е ново строителство, като може и в начален етап на строеж.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони. С предимство се раглеждат предложения подходящи за инвестиция.
Търся за мои сериозни клиенти апартамент с две спални, в тухлена сграда, в посочените райони. Без първи и последен етаж. Задължително условие е отоплението да е на ТЕЦ или газ. Желателно е да е да няма ...
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в центъра на София и района на бул. България. Апартаментът може да бъде както обзаведен и готов за нанасяне, така и за ремонт.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Белите брези, ж.к. Борово, кв. Бояна, ж.к. Бъкстон, ж.к. Гоце Делчев, м-т Гърдова глава, м-т Детски град, кв. Драгалевци, кв. Иван Вазов, ж.к. Красно село, ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен обзаведен апартамент в следните райони: мол Парадайс, бул. България и Южен парк.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, ново тухлено строителство и вторичен пазар. Интересува се от сгради в Южни райони.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и имоти нуждаещи се от ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент по дължината на бул. България или бул. Цар Борис III, както и Лозенец. Може да е на шпакловка и замазка, но поне банята да е готова.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в източните райони. Приоритетно се разглеждат предложения ново строителство в района на бул. Св. Климент Охридски и бул. Александър Малинов.
Мой клиент търси тристаен необзаведен, може и за ремонт апартамент в Център или близо до Центъра до 100 000Е. Да е на много комуникативно място, да има детски градини, училища, транспортни спирки.
Мой клиент търси тристаен маломерен апартамент до 90 000Е, тухлено строителство. Разглежда във всички райони без Северни и Западни. Предпочитат да е нещо полуготово и да се нанесат веднага. Да има АКТ16. ...
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в района на Белите брези, Красно село и Стрелбище или по линията на метрото. Предпочита ново строителство в напреднал етап, след или непосредствено преди акт 14.