Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Дружба 2
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търси 3-СТАЕН апартамент до определения бюджет в отбелязаните райони. Предимство е близостта до метростанция.
Клиентът ми търси да закупи 3-стаен или 4- стаен апртамент в жк. Дружба 2. Имотът да има обособени три спални помещения. Разглеждат се и предложения на първи етаж.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Дружба 1, около парка и езерото. Възможно е да е панелно или ЕПК строителство. Приоритетно разглежда средни етажи.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в южни и източни райони. Сградата да бъде тухлена или ЕПК строителство, може и на по-висок етаж.
Търся за клиент на агенцията тристаен апартамент с гараж в района на кв. Редута, гр. София. Разглеждат се напълно завършени имоти, готови за нансяне. Без първи етаж.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в нова сграда, построена след 2008г. Не желае първи и последен етаж. Разглежда предимно в кварталите Гоце Делчев, Борово, Красно Село, Дружба 2 ...
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в южните квартали на София. Ако е от строяща се сграда, трябва да бъде завършена до края на 2020 г. Може да е в завършена сграда. Не разглежда предложения ...
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент, панелно строителство в западните райони на града. Желателно е да е ремонтиран и входа да е поддържан.
За мой клиент търся тристаен апартамент в новострояща се сграда или затворен комплекс с голяма дневна, която да е над 30 кв. м. и да има баня и допълнителна тоалетна. Предпочита високи етажи, пусков срок ...
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Дружба 2. Държи да е в тухлена сграда с Акт 16. По възможност да е с обзавеждане.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, който да е над първи етаж. Може да е в процес на строеж. По възможност да има паркомясто или гараж.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в гр. София, ж.к. Люлин. Разглежда предложения до 55 000 евро.
Купувам 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в нова жилищна сграда, разположена в източните райони. Местоположението да позволява бърз и удобен достъп до другите райони на града. Наличието на гараж или паркомясто ...
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в източните райони, с приоритет - кв. Дружба. Сградата да е с ТЕЦ.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в Източните квартали, с приоритет кв. Яворов. Може и за основен ремонт.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент от старото строителство. Задължително е холът да бъде отделно от кухнята. Разглеждат се както обзаведени, така и необзаведени жилища.
Купувам функционален 3-СТАЕН апартамент в южните и източните райони, с удобен транспорт до центъра. Разглеждам всякакви предложения.
Търся за мой клиент апартамент в добро състояние, в посочените райони. Предпочитаме обзаведени жилища.
Търся да закупя тристаен апартамент в ж.к. Манастирски ливади или в източните квартали на София. Клиентът ми предпочита старо тухлено строителство или ново в процес на строеж. Задължително с гараж.