Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Дружба 1
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент. Важно е да има възможност за закупуване на гараж или паркомясто. Ще купува със собствени средства.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в горепосочените райони. Важно е да има удобен транспорт. Сградата е хубаво да е тухлена, може обзаведен и необзаведен.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в източните райони. Трябва да бъде напълно завършен или в краен случай на шпкаловка и замазка, но задължително с Акт 16, без първи етаж.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглеждат предложения с акт 16.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Мой клиент търси да купи необзаведен тристаен апартамент в изброените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся за клиент на Мирела тристаен апартамент в горепосочените райони. Разглеждат се оферти ново строителство, може и в строеж.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Дианабад, ж.к. Дружба 1, ж.к. Дружба 2, кв. Изгрев, кв. Изток, ж.к. Младост 1А, ж.к. Младост 2, ж.к. Младост 3, ж.к. Младост 4 и ж.к. Полигона. Разглежда ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда в посочените райони, който по възможност да се предлага с обзавеждане. С приоритет ще се разглеждат имоти в близост до метростанция.
Клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда ново строителство след 2000 година, с гараж или паркомясто.
Търся да купя за мой клиент двустаен или тристаен апартамент на комуникативно място, в близост до спирка на градски транспорт. Разглеждат се кв. Витоша, Дружба, Младост.
Мой клиент търси за покупка апартамент с две отделни помещения и балкон. За предпочитане е да е панелно строителство и да не се нуждае от голям ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент на добре комуникирано място, близо до метро без конкретен район, стига да не са крайните квартали. Без първи и без последен етаж. Бюджет до 100000 ...
Търся за мой клиент дву-тристаен в посочените райони, който да не е партер и да няма скосявания. Може да е на последен етаж и в сграда без асансьор.
Клиент търси да купи двустаен апартамент в град София, за предпочитане жк. Дружба. Наличието на гараж или паркомясто е предимство.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Дружба - всички части, Полигона, Редута, Младост, Дървеница, Мусагеница, Дианабад, Слатина, Гео Милев, Яворов.
Търси тристаен обзаведен или необзаведен апартамент до 90 000Е. в райони в близост до метростанция. Без партерен етаж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент. Без претенции към типа строителство и района. Бюджетът е до 70 000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент до 65 000Е без предпочитание за квартал. Без първи и последен етаж. Може и на акт 15.