Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Обеля
Мой клиент търси да закупи двустаен или малък тристаен апартамент, ново строителство. Може и на АКТ15 до към 900Е/кв.м. в горепосочения район.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда само в ж.к. Обеля. Бюджетът е до 60000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Обеля. Бюджетът е до 75000 евро.
Мой клиент търси на зелено до 60 000Е , може и завършен до 70 000Е В комуникативни райони за инвестиция, в близост до университети, метростанции, централни квартали.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в град София, в районът на Обеля. За предпочитане е имотът да е на по-среден етаж и с добра гледка.
Търся двустаен или тристаен апартамент в северните квартали на града. Сградата да е тухлена, може и без АКТ 16, но да не е на партер.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в Западните и Северните райони. Не държи на обзавеждане.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в района на Обеля, който да не е на първи или последен етаж и по възможност да се предлага след ремонт в района на бул. Панчо Владигеров.
Клиент, с когото работя, търси да закупи тристаен апартамент в посочените райони. Вторичен пазар, без нужда от ремонт.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в посочените райони, близо до метростанция. Трябва да има разрешение за ползване или да е с предстоящо в срок от няколко месеца.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в кв. Люлин. Предпочитанията са за завършено ново строителство, без първи етаж.
Купувам 2-стаен или 3-стаен апартамент в източните райони на града, приоритетно в кв. Слатина. Сградата може да е незавършена. Държим на добро изложение и разпределение.
Купувам 3-стаен апартамент в западните и северните райони. Може да е вторичен пазар - обзаведен или поне с оборудвана кухня.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент с лесен достъп до Сточна гара. Желателно е да е в близост до спирки на градски транспорт. Разглеждаме и предложения ново строителство, но с предстоящ ...
Купувам 3-СТАЕН апартамент в района на кв. Бенковски или ж.к. Люлин. Разглеждам предложения от всички типове строителство.