Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Ситняково
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Моя клиентка търси 2-стаен или 3-стаен в района на ж.к Слатина, Гео Милев или Редута. Желае да има покрита тераса - да не е на последен етаж и да вали върху откритата тераса и да се мокри. Бюджетът е ...
Мой клиент търси да закупи апартамент в горепосочените райони, желателно е етажа да е нисък, може и партер, но задължително с две спални. Желателно е общите части да са добре поддържани.
Клиент тъси тристаен апартамент около центъра на София. Задължително тухлено строителство. Да не е нисък първи етаж.
Клиенти на Агенция Мирела търсят да закупят 3-стаен апартамент, тухлено строителство. Приоритетно се разглеждат предложения в кв.Оборище.
Клиент търси 2-стаен апартамент в южните и источните квартали на град София. Предпочите да не се нуждае от основен ремонт.
Моя клиентка търси да закупи тристаен апартамент до 110000 евро в района на ж.к. Слатина или кв. Гео Милев.
Купува 4 стаен или 3 стаен апартамент със самостоятелна кухня в избраните райони. Може да е за ремонт.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, ново строителство пред Разрешение за ползване или старо монолитно строителство, в поддържана сграда. Трябва да има задължително асансьор. Разглежда в източните ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за кв. Гео Милев и околните квартали. Бюджетът е до 110000 евро.
Клиенти на Агенция Мирела търсят да закупят 3-стаен апартамент, ново строителство. Разглеждат предложения, както на сгради в процес на строеж, така и на завършено строителство с акт 16.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Гео Милев или кв. Редута. Възможно е да е без обзавеждане. Не желае да е на първи или последен етаж. Интересува се само от тухлено строителство.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните райони, както и около центъра, който или да е старо строителство за основен ремонт или ново с поне АКТ 15.
Мой клиент иска да закупи двустаен или тристаен апартамент. Квартала не е от особено значение, но е важно да е в близост до градски транспорт.
Търся за клиент 2-стаен апартамент в кварталите Изток, Изгрев, Яворов, Гео Милев, Редута или в района на бул. Ситняково. Може да е за ремонт.
Търся за мой клиент апартамент в Център или широк център. Желателно е жилището да е ремонтирано. Разглеждаме предложения на всички етажи, ново и старо строителство.
Тристаен апартамент, , ЦЕНА около € 140 000
Търся за мой клиент тристаен апартамент в източните райони. Апартаментът да не е на последен етаж. Сградата да е тухлена и да се намира близо до метростанция.
Купувам 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в нова жилищна сграда, разположена в източните райони. Местоположението да позволява бърз и удобен достъп до другите райони на града. Наличието на гараж или паркомясто ...
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в Източните квартали, с приоритет кв. Яворов. Може и за основен ремонт.
Купувам функционален 3-СТАЕН апартамент в южните и източните райони, с удобен транспорт до центъра. Разглеждам всякакви предложения.