Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Гео Милев
Купувам за мой клиент 3 СТАЕН апартамент в посочените квартали в гр. София. Разглежда тухлено и ЕПК строителство, без първи етажи.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Гео Милев или кв. Редута. Възможно е да е без обзавеждане. Не желае да е на първи или последен етаж. Интересува се само от тухлено строителство.
Търся за мой клиент апартамент с две спални. Желателно ново строителство с акт 16, но може и с предстоящ. Разглеждаме и оферти старо строителство в добре поддържана сграда и качествано построена.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните райони, както и около центъра, който или да е старо строителство за основен ремонт или ново с поне АКТ 15.
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в кв. Манастирски ливади - Изток. До 08.2021 сградата трябва да бъде готова. Желае да закупи и гараж или паркомясто.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент, който е на шпакловка и замазка в сграда с Акт 16 или в ЕПК или панелна сграда, но да не е за ремонт, а да е наскоро ремонтиран. Да има тераса, ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент двустаен, тристаен или четиристаен апартамент за инвестиция в гр. София. Разглежда предимно централни квартали, близо до метро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за кв. Гео Милев и околните квартали. Бюджетът е до 110000 евро.
Клиент на Мирела търси да закупи тристайно жилище в кварталите - кв. Гео Милев, ж.к. Дружба, кв. Изток, кв. Подуяне. Задължително е към жилището да има паркомясто или гараж. Клиентът ще купува с ипотечен ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони. Склонна е да заплати около 1000 евро на кв. м.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда, която може да е пред Акт 16. Предпочита строителство след 2010 г.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, ново строителство пред Разрешение за ползване или старо монолитно строителство, в поддържана сграда. Трябва да има задължително асансьор. Разглежда в източните ...
Търси 3-СТАЕН апартамент до определения бюджет в отбелязаните райони. Предимство е близостта до метростанция.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент около 70 кв.м. Да е за тотален ремонт, защото ще го прави на офис. На комуникативно място, но с опция за свободно паркиране. Етажа не е определящ. Да не е в кварталите: ...
Клиент на Мирела търси за покупка в посочените райони 4-стаен или голям 3- стаен апартамент с възможност за преустройство. Апартаментът може и да е за ремонт. Основно изискване е да се намира на тихо ...
Търся да купя обзаведен тристаен апартамент в централната част и южните райони на гр. София, тухлено строителство. Не се разглежда първи и последен етаж.
Клинтката търси 3-стаен апартамент в кв. Редута, кв. Гео Милев и кв. Витоша. Ако сграда е в строеж да е поне с Акт 14 и с пусков срок до 06.2021 г. Изискванията са: всекидневната поне 25 кв. м., спални ...
Клиентът на търси да закупи дву, тристаен апартамент с акт 16 в квартали Гео Милев или Изток. Покупката е без ипотечен кредит