Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Гео Милев
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент до посочената сума. Районите в които търси са около мол София, мол Сердика, Редута.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда, която може да е пред Акт 16. Не разглежда първи етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в районите между бул. България и бул. Цариградско шосе. Също се интересува от сгради в процес на строеж.
Търся да купя за клиент на агенцията тристаен апартамент в района на кв. Оборище и Гео Милев. За предпочитане да имотът да е в тухлена сграда, ново строителство.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в близост до бул. Цариградско шосе и бул. Ситняково. Да не е на партер или първи етаж над партер. Ако е в процес на строеж, да има поне АКТ 14.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент по възможност до ключ в района на бул. Владимир Вазов, бул. Ботевградско шосе, мол Сердика, парк Гео Милев.
Мой клиент търси тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, ново строителство и вторичен пазар, без първи етаж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, ново тухлено строителство, до посочената сума. Приоритетно се разглеждат районите на Центъра, Младост - всички части, би погледнал и в други хубави квартали ...
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в кв. Изток и кв. Гео Милев. Разглежда тухлено строителство, може за ремонт.
Купувам за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в центъра на София. Желае да е близо до бул. Княз Александър Дондуков и бул. Васил Левски и Софийска математическа гимназия.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в посочените райони, който да е на нисък етаж и да предлага без обзавеждане.
Търся за мой клиент тристаен апартамент ново строителство в гр. София. Приоритетно разглежда централни и източни райони. Сградата трябва да е с разрешение за ползване и да има възможност да се закупи ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент около 100 - 150кв.м до 200 000Е. Районите са от ул. Опълченска към Младост. Важно е да е до метростанция, южно изложение. Може да има и Акт 16, но може ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Гео Милев. Да е ново строителство, може и с предстоящ акт 16.
Търся за мой клиент апартамент по възможност с довършителни работи, който да разполага с две спални и да се намира в посочените райони. Без последен етаж и скосявания.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Търси за семейство 3-стаен апартамент с 2 спални. Няма изисквания за вид отопление. Квартали северно от Цариградско шосе.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда само тухлено строителство. Бюджетът е до 100 000 евро.
Купувам за мой клиент 3-стаен или 4-стаен апартамент в кв. Гео Милев, ж.к. Яворов и кв. Редута от към парк Гео Милев. Предпочита да е на тихо място, да не е на главен булевард. Може имотът да е за ремонт.