Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Гео Милев
Мой клиент търси до 80 000Е, тристаен апартамент в кв. Редута, Оборище, но може и на други места, само да има удобен транспорт, независмо обзаведен или не.
Клиент търси за покупка тристаен апартамент в нова тухлена сграда в посочените райони. Жилището може да е мезонет, но да не е на много висок етаж.
Клиентката търси да купи 3-стаен апартамент или 4-стаен или мезонет с площ от 100-120 кв.м. За жилище, което е завършено и обзаведено бюджетът е 180 000Е максимум. За нуждаещо се от ремонт или ново строителство ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно квартали с метро. Държи да е с Акт 16 и да е обзаведен. Бюджетът е до 120000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на бул. Шипченски проход и пазар Ситняково, който да е подходящ за преустройство в тристаен. Предпочита на по-висок етаж, но не на последен. В сградата ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен обзаведен апартамент в района на Центъра, Гео Милев, Яворов до посочената сума.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда само в ж.к. Яворов. Бюджетът е до 180000 евро.
Имам клиент, за когото търся апартамент с две спални, ново строителство, в посочените райони. Предпочита по-висок етаж, да има панорамна тераса. За предпочитане е имотът да е на шпакловка и замазка. Ако ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, като с приоритет разглежда Слатина. Държи да е по-висок от трети етаж. Ако е ново строителство да има поне АКТ 15.
Мой клиент купува 3-стаен апартамент в южните райони на град София и кв. Гео Милев и кв. Редута. За готов апартамент за нанасяне с мебели и след ремонт клиентът има бюджет от 120000Е.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен необзаведен апартамент, само тухлено строителство разглежда в горепосочените райони.
Търся за клиент на агенцията апартамент с три спални, може и мезонет в района на квартал Гео Милев. Разглеждаме с предимство оферти готови за нанасяне.
Клиент търси да закупи тристаен апартамент в източни квартали на. град София, тип строителство ЕПК или тухла.
Търся да закупя двустаен или тристаен апартамент за мой клиент в посочените райони. Задължително изискване е жилището да се намира в сграда, която е строена след 2010г.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...
Купувам за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в жк. Лагера или в райони близо до центъра. Жилището да бъде с две самостоятелни спални.Може да бъде за ремонт.
Ексклузив
Мой клиент иска да закупи тристаен или четиристаен апартамент в горепосочените райони. Разглеждаме предложения в затворен комплекс, задължително с детска площадка, контролиран достъп с карти до комплекса, ...
Мой клиент търси тристаен апартамент ново строителство до 100000 евро в районите на гр. София - ж.к Слатина, кв. Гео Милев и кв. Редута. Може да е в по-начален етап на строителство, но сградата да се ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Гео Милев. Бюджетът е до 130000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда, която може да е пред Акт 16. Не разглежда първи етаж.