Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Гео Милев
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда ново строителство след 2000 година, с гараж или паркомясто.
Мой клиент купува 3-стаен апартамент в южните райони на град София и кв. Гео Милев и кв. Редута. Готов апартамент за нанасяне с мебели и след ремонт.
Мой клиент търси тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда предложения без първи етаж, вторичен пазар, може и ново строителство, но с взет АКТ 16. Жилището може да е за основен ремонт.
Купувам за мой клиент многостаен апартамент или мезонет в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Държи да е на последен етаж и да има гараж или паркомясто. Бюджетът е до 220000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент или етаж от къща в гр. София. Разглежда предимно в кв. Редута. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент търси да закупи два двустайни апартамента в една сграда един до друг или един четиристаен апартамент в района на Гео Милев. Тухлено строителство, да има асансьор и да не е на партерен етаж.
Търся за клиент, с когото работя, тристаен апартамент в посочените квартали. Условието е да не е първи и последен етаж и задължително разглежда само вторичен пазар.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в посочения район, който да е на локация с бърз достъп от бул. България и ул. Тодор Каблешков.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, в представителна жилищна сграда, с АКТ 16 или предстоящ такъв. Задължително с тераса, без 1-ви етаж и без скосявания, ако е последен. С приоритет ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Гео Милев и кв. Редута. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент търси тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, ново строителство и вторичен пазар, без първи етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент ново строителство в гр. София. Приоритетно разглежда централни и източни райони. Сградата трябва да е с разрешение за ползване и да има възможност да се закупи ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Не желае крайни квартали. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в сграда тухла или панел, която да е строена преди 2001г. Предпочитанията му са насочени към ремонтирани и обзаведени жилища.
Мой клиент търси тристаен маломерен апартамент до 90 000Е, тухлено строителство. Разглежда във всички райони без Северни и Западни. Предпочитат да е нещо полуготово и да се нанесат веднага. Да има АКТ16. ...
Мой клиент купува 2-стен или 3-стаен апартамент в кв. Лозенец и Гео Милев. Предпочита по-висок етаж. Може обзаведен или необзаведен.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в кв. Гео Милев и Слатина, може старо и за ремонт до 110 000Е, ако е по- завършен до 135 000Е. Разглежда се тухла и ЕПК строителство.
Клиент, с когото работя търси тристаен апартамент, може и етаж от къща в кв. Редута. Няма предпочитание дали е обзаведен или не.
Търся за мои сериозни клиенти двустаен или тристаен апартамент с цел инвестиция в посочените райони. Желателно е да е с довършителни дейности, без първи етаж и в близост до метростанция.