Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Гео Милев
Клиент, с когото работя, търси да купи апартамент в новострояща се сграда, пред АКТ 16. Разглежда в района на кв. Гео Милев.
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме 3-стаен апартамент в Централни райони, около мол Сердика, парк Заимов, хотел Маринела. Без значение ново или старо строителство. Може и за ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристаен обзаведен или полуобзаведен апартамент около парк Гео Милев и Южен парк. Разглежда до 6ти етаж, само тухла.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане след основен ремонт в района на Парк Гео Милев и ул. Слатинска.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в източните райони. Трябва да бъде напълно завършен или в краен случай на шпкаловка и замазка, но задължително с Акт 16, без първи етаж.
Клиентът ми търси за инвестиция двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Борово, кв. Лозенец, кв. Гео Милев. Желателно е жилището да е ремонтирано и обзаведено.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района, който да не се намира на първи етаж и да се предлага обзаведен след основен ремонт.
Мои клиенти търсят 3-стаен, полуобзаведен, задължително тухла в горепосочените райони и района на старото кино.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглеждат предложения с акт 16.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в ж.к. Слатина. Предпочита ново строителство, без необходимост от ремонт.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, може и мезонет, в кв. Гео Милев, в близост до парка и ул. Слатинска.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Мой клиент купува 2-стаен или 3-стаен апартамент в посочените райони, който да не се намира на партерно ниво. Желае да е в сграда ново строителство.
Търся да купя за клиент на агенцията тристаен апартамент само в квартал Гео Милев. Желателно е ако сградата е ново строителство, да е с предстоящ Акт 16, най-късно края на тази година. Може последен, ...
Търся за клиент на Мирела тристаен апартамент в горепосочените райони. Разглеждат се оферти ново строителство, може и в строеж.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в централната част на град София или в района на бул. Цариградско шосе. Да се предлага с обзавеждане.
Клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда ново строителство след 2000 година, с гараж или паркомясто.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент, за предпочитане в кв. Редута, Слатина, Гео Милев или Център.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в кв. Гео Милев, кв. Изгрев, Изток, Лозенец, Редута, ж.к. Яворов, ж.к. Хиподрума и Лагера. Имотът може да е за ремонт. Разглежат се оферти ново ...
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в изброените райони. Разглеждат се обзаведени и необзаведени.