Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Гара Искър
Търся за мой клиент тристаен апартамент или етаж от къща. Предпочита района на кв. Редута. Желателно е да разполага с гараж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в източните райони, с приоритет са кварталите Редута, Гео Милев и Дружба. Сградата да е тухлено строителство.
Клиента търси да закупи тристаен апартамент. Разглеждат се предложения, както старо така и ново строителство, но с АКТ 16 или предстоящ такъв. Приоритетни райони са източните.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в източните райони на град София. С приоритет ще се разглеждат оферти в Младост. Имотът да не е на първи или последен етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, тухлено строителство или ЕПК, с чиста застроена площ над 80 кв.м. За предпочитане са източните райони на гр. София.
Мой клиент купува 3-стаен апартамент в източните квартали. Задължително изискване е да бъде с акт 16, да не е по- висок етаж от 4-ти. и да има два самостоятелни санитарни възела.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент. Без претенции към типа строителство и района. Бюджетът е до 70 000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Възможно е да е от строяща се сграда. Бюджетът е до 90000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен необзаведен апартамент в гр. София, Източни и Южни райони до 85 000Е.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, който може да е преустроен от двустаен. Предпочита жилище с обзавеждане. Плаща кеш. Готов за бърза сделка.
Мой клиент търси да закупи тристаен или два едностайни апартамента в района на кв. Изток, ж.к. Младост 2, 3 и 4, ж.к. Мусагеница, кв. Подуяне и кв. Редута.
Мой клиент търси да купи просторен двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали.
Търся за мой клиент тристаен или в краен случай двустаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще се разглеждат оферти в близост до метростанция.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, ново строителство на по-висок етаж с голяма тераса. Приоритетно разглеждаме предложения в сгради на основни булеварди, с добра комуникация и с гараж или закрито ...
Търся за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в град София. Предпочита етаж от къща. Имотът да е в тухлена сграда, обзаведен. Не държи да е ново строителство, но е важно да има място за паркиране ...
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените райони.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали и да се намира на комуникативно място, в близост до удобен градски транспорт. В сградата да има ...
Купувам за мой клиент пристаен апартамент в посочените райони на комуникативно място, с бърз достъп до спирка на градски транспорт.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в южните, източните или северните части на града. Разглеждат се оферти в напреднал строеж. Задължително условие е да има асансьор, отоплението да е на ТЕЦ и да има ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните и източни райони на град София. Имотът да е ново строителство, може и на шпакловка и замазка.