Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Витоша
Мой клиент търси да закупи двустаен или маломерен тристаен апартамент в кварталите Студентски град, Малинова долина, Кръстова вада, Витоша или Манастирски ливади. Предпочита жилището да е ново тухлено ...
Клиент на агенцията търси да закупи цяла сграда в начален етап или цял вход от страда. Също така се интересува от изоставени сгради на етап груб строеж. Целта е инвестиция.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи тристайно жилище в следните квартали: Оборище, Гео Милев, Редута, Витоша. Високият етаж е предимство.
Клиент на агенцията търси тристаен или четиристаен апартамент в кв. Витоша в нова сграда с Акт 16 на шпакловка и замазка. Няма претенции към етажа, може и затворен комплекс.
Клинтката търси 3-стаен апартамент в кв. Редута, кв. Гео Милев и кв. Витоша. Ако сграда е в строеж да е поне с Акт 14 и с пусков срок до 06.2021 г. Изискванията са: всекидневната поне 25 кв. м., спални ...
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в посочените райони. Основен критерий: да е на 2-3 минути пеш от основен булевард, за да може синът и да използва транспорта на училището (около бул. Симеоновско ...
Клиент на Мирела търси 3-стаен в посочените райони. Желае ново строителство, но е склонен да разгледа и ЕПК и панел. Водещ е бюджетът. Ако е сграда ново строителство е склонен да изчака до края на 2020 ...
Мой клиент желае да закупи 3-стаен апартамент в затворен комплекс Азуро Гардън в кв. Витоша. Може да разгледа и други предложения в района.
Мой клиент търси тристайно жилище, което да не надхвърла по никакъв начин посочената сума. Акт 16 да се очаква не по-късно от 04.2021 година. Може и вторичен пазар, но да е тухла след 2010 година.
Клиент на агенцията търси тристаен апартамент с Акт 16 или близо до Акт 16 с пусков срок до края на годината в квартали, които са комуникативни и имат сравнително бърз достъп до автомагистрала Хемус. ...
Търсим тристаен тухлен апартамент, в нова сграда с Акт 16. Приоритетно разглеждаме апартаменти с довършителни дейности, непреходно и с възможност за покупка на паркомясто.
Търся жилище в София за мой клиент, обезателно със статут на апартамент в посочените квартали. Тухла или ЕПК с хубаво изложение. Цената да е до 1200 евро за кв.метър.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в посочените райони на гр. София. Разглежда ново тухлено строителство, може обзаведен или необзаведен. Цената е водеща за моя клиент.
Клиентът ми търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Разглеждат се само тухлени сгради. Имотът да бъде с 2 спални, поне един балкон. Без първи и последен етаж. Да бъде с разрешение за ползване.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в посочените райони. Строителството да е след 2010г. Може на шпакловка и замазка.
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен или тристаен апартамент в кв. Лозенец или посочените други райони. Предпочитано място са улиците Горски пътник и Богатица. Разглежда ново строителство и вторичен пазар. ...
Търси 3-СТАЕН апартамент, готов за нанасяне, в района на квартал Редута. Предимство е ако има гараж/паркомясто.
Мой клиент е заинтересован от оферти за апартаменти с една или две спални, които могат да бъдат и в доста начален етап на строителство. Клиентката е със собствени средства. Би закупила повече от един ...