Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Бъкстон
Търся за мой клиент апартамент ново строителство в районите около Южен парк, бул. България, Симеоновско шосе. Може и на АКТ15..
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в горепосочените квартали - района на Южен парк, бул. България и бул. Цар Борис III. Може да е за ремонт, може да е необзаведен.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, може и мезонет, в Център - близо до бул. Тодор Александров и метростанция Опълченска.
Мой клиент търси тристаен апартамент в посочените райони на комуникативно място. Разглеждат се и предложения с предстоящ акт 16.
Търся за мой клиент тристаен апартамент по дължината на бул. България или бул. Цар Борис III, както и Лозенец. Може да е на шпакловка и замазка, но поне банята да е готова.
Търся, за мой клиент, тристаен апартамент в посочените квартали. Може вторичен пазар и ново строителство, но с АКТ 16. Да не е първи или последен етаж и да не е по-високо от 6-ти жилищен.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент. С приоритет ще се разглеждат райони в близост до центъра с бърз достъп от мерто.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Гоце Делчев. Ново строителство, с АКТ 16. Задължително с гараж.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в комуникативна част на града. Сградата да е тухлена, паркомясто или гараж е предимство. Клиентът няма да ползва кредит.
Имам клиент, който търси да закупи многостаен апартамент с две или три спални и довършителни работи. По възможност в район с бърз достъп до Околовръстен път и бул. "Булгария".
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в западните, източните райони и централната част на град София. Имотът да е необзаведен. Не се разглеждат първи и последен етаж. Задължително ...
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в района на Белите брези, Борово, Бъкстон. Разглеждат се оферти ново строителство след 2010г., задължително с разрешение за ползване. Цена на имота до 70 000 ...
Мой клиент купува тристаен апартамент в жилищна сграда, разположена в близост до бул. Цар Борис III. Желае местоположението да предлага бърз и лесен достъп до основните булеварди и центъра на града.
Купувам за мой клиент двустаен, обзаведен апартамент в района на ж.к. Белите брези, на комуникативно място в близост до спирка на градски транспорт. Покупка чрез кредит.
Търся да закупя за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в южните райони на столицата. Интерес представляват жилища ново строителство, може и в начален етап.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на ж.к. Гоце Делчев, Манастирски ливади. Покупка чрез кредит.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните райони на столицата. Предпочита ново строителство, с разрешение за ползване (АКТ 16). Задължително условие е в сградата да има асансьор. Покупка чрез ...
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в района на ж.к. Борово, Бъкстон, кв. Павлово. Може да е както обзаведен, така и необзаведен.