Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Бояна
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в изброените райони. С приоритет е Бояна. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Карпузица, Горна баня, района на бул. България, Южен парк, бул. Свети Наум, бул. Д-Р Г.М Димитров, Симеоновско шосе, бул. Александър ...
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал, но да не са западните. Предпочита обзаведен. Разглежда предложения за тухла и ЕПК строителство.
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент. Без значение необзаведен или обзаведен. Може и на АКТ15. Тухлено строителство, от 3ти етаж нагоре, хубава та гледка е плюс.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 90000 евро.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за клиент апартамент с две спални в кв. Симеоново и близките райони. С приоритет разглеждаме затворени комплекси и жилища, които са готови за нанасяне веднага.
Купувам 3-стаен апартамент в кв. Бояна, кв. Лозенец и Център. Разглежда само тухлено строителство. Може обзаведен или необзаведен.
Мой клиент купува тристаен апартамент в кв. Княжево, кв. Овча Купел, кв. Бояна, кв. Драгалевци икв. Симеоново. Раглежда само тухла. Може обзаведен или необзаведен.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в кварталите в подножието на Витоша. Имотът може да е както обзаведен, така и необзаведен. Основно изискване е да има обособено място за паркиране.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в южните квартали и в квартали в подножието на Витоша. Без 1-ви и последен етаж. Плаща кеш.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристаен апартамент до 100 000Е. в Южни райони - бул. България, Южен парк, Околовръстен път. Може и на акт14 . Няма предпочитание за етаж.
Мой клиент търси да закупи 2- стаен апартамент в посочените райони, по възможност в затворен комплекс, с довършителни работи, готов за нанасяне.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент. Без претенции към типа строителство и района. Бюджетът е до 70 000 евро.
Купувам 3-стаен апартамент в южните райони. Разглежда тухлено строителство, може обзаведен или необзаведен.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент до 65 000Е без предпочитание за квартал. Без първи и последен етаж. Може и на акт 15.