Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, в.з. Беловодски път
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал, но да не са западните. Предпочита обзаведен. Разглежда предложения за тухла и ЕПК строителство.
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за клиент апартамент с две спални в кв. Симеоново и близките райони. С приоритет разглеждаме затворени комплекси и жилища, които са готови за нанасяне веднага.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в кварталите в подножието на Витоша. Имотът може да е както обзаведен, така и необзаведен. Основно изискване е да има обособено място за паркиране.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в южните квартали и в квартали в подножието на Витоша. Без 1-ви и последен етаж. Плаща кеш.
Чуждастранна фирма търси да закупи имоти за инвестиция. Разглеждат различни имоти за покупка-търговски площи, жилищни имоти, нови сгради, офиси, парцели за строителство.
Мой клиент търси да закупи 2- стаен апартамент в посочените райони, по възможност в затворен комплекс, с довършителни работи, готов за нанасяне.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент. Без претенции към типа строителство и района. Бюджетът е до 70 000 евро.
Купувам 3-стаен апартамент в южните райони. Разглежда тухлено строителство, може обзаведен или необзаведен.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Възможно е да е от строяща се сграда. Бюджетът е до 90000 евро.
Купувам тристаен апартамент в кв. Симеоново, Драгалевци, Бояна, Малинова долина до 120000Е.Желателно е да има възможност за закупуване на гараж или паркомясто
Мой клиент търси необзаведен двустаен апартамент в град София. Предпочита източните райони, предимно в Младост. Бюджетът е до 100 000Е.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент, тухлено строителство. Може обзаведен и необзаведен. Желае да има възможност за закупуване на гараж или паркомясто.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Горна баня, кв. Карпузица, кв. Княжево, кв. Павлово и кварталите около тях. Разглежда само тухлено строителство, може и без АКТ 16.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, като не желае партер или първи жилищен етаж, но може да е последен при наличие на хубава гледка. Да не е на главен булевард.
Купувам за мой клиент тристаен апртамент в гр. София. Предпочита кв. Княжево и околните райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Княжево и околните райони. Бюджетът е до 150000 евро.