Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Банишора
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно източни райони, ж.к. Банишора и околните квартали. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент търси тристаен необзаведен, може и за ремонт апартамент в Център или близо до Центъра до 100 000Е. Да е на много комуникативно място, да има детски градини, училища, транспортни спирки.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Източни и Южни райони. Може сградата да е както старо строителство, така и начално строителство.
Клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент - ново строителство. За предпочитане да е на удобно и комуникативно място. Близо до градски транспорт и метростанция.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Банишора, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, ж.к. Люлин - Център, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ж.к. Надежда 1, 2, 3, 4. Разглежда ...
Търся за клиент, с когото работя, тристаен апартамент в посочените квартали. Тухлено строителство. Разглежда вторичен пазар с ТЕЦ, да се намира около 4-ти етаж, с асансьор. задължително близо до градски ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в посочените квартали. Тухла, след 2000 г., задължително с АКТ 16. Без първи и последен етаж, не държи на обзавеждане.
Търся за мой клиент апартамент в жилищната сграда находяща се на ул. Софроний Врачански 143, ж.к Банишора. Ако разполагате с такъв имот, моля да се свържете с мен.
Търся за мой клиент тристаен апартамент. Няма претенции относно типа строителство. Интересува се от имоти в близост до метростанция и спирки на обществен транспорт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, може и мезонет, в Център - близо до бул. Тодор Александров и метростанция Опълченска.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся тристаен апартамент в централната част на град София. Клиента ми предпочита вторичен пазар, таван или мазе са предимство.
Клиент на агенцията иска да купи двустаен, тристаен апартамент в централната част и западните райони на град София. Имотът да е необзаведен, за предпочитане на по-висок етаж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в централните райони, който да е обзаведен или да се предлага след ремонт.
Искам да купя за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в западните райони на град София. Имотът да е обзаведен. Разглеждат се както старо, така и ново строителство, но задължително с разрешение за ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в западните, източните райони и централната част на град София. Имотът да е необзаведен. Не се разглеждат първи и последен етаж. Задължително ...
Купувам за мой клиент тристаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Банишора, в добре поддържана сграда, с прилежащо мазе.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен необзаведен апартамент с АКТ16. В близост до метро, без Обеля, Люлин, Дружба, Овча Купел.