Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Яворов
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда, която може да е пред Акт 16. Предпочита строителство след 2010 г.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Гео Милев или кв. Редута. Възможно е да е без обзавеждане. Не желае да е на първи или последен етаж. Интересува се само от тухлено строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търси 3-СТАЕН апартамент до определения бюджет в отбелязаните райони. Предимство е близостта до метростанция.
Мой клиент търси да закупи имот в добро състояние, без нужда от ремонт. Приоритетно се разглеждат предложения в района на НДК и долен Лозенец.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните райони, както и около центъра, който или да е старо строителство за основен ремонт или ново с поне АКТ 15.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент около 70 кв.м. Да е за тотален ремонт, защото ще го прави на офис. На комуникативно място, но с опция за свободно паркиране. Етажа не е определящ. Да не е в кварталите: ...
Търся да купя обзаведен тристаен апартамент в централната част и южните райони на гр. София, тухлено строителство. Не се разглежда първи и последен етаж.
Клиент на агенцията търси тристаен апартамент с Акт 16 или близо до Акт 16 с пусков срок до края на годината в квартали, които са комуникативни и имат сравнително бърз достъп до автомагистрала Хемус. ...
Клиент купува 3-стаен или 2-стаен апартамент с възможност за преустройство в посочените райони. Може за ремонт. Задължитено в сграда монолитно строителство, с асансьор.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в кв. Редута и околните райони. Задължително с паркомясто. Апартаментът да е с южно изложение, може и партерен с прилежащ двор. Разглежда само ново строителство ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартанет в гр. софия, ж.к. Гео Милев или Яворов, без първи и последен етаж.
Търси 3-СТАЕН апартамент, готов за нанасяне, в района на квартал Редута. Предимство е ако има гараж/паркомясто.
Ексклузив
Търся за мой клиент, жилище с две спални желателно в комуникативен район. Разглеждаме приоритетно апартаменти с довършителни работи и обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент, предпочита тухлено строителство, в добро състояние. Приоритетно се разглеждат предложения в кв. Гео Милев и Редута.
Клиент на Мирела търси 3-стаен апартамент в кв. Редута и околните квартали, ново строителство, може и преди Акт 14. Задължително условие да има възможност за покупка на паркомясто или гараж.
Търся за клиент на агенцията тристаен апартамент с гараж в района на кв. Редута, гр. София. Разглеждат се напълно завършени имоти, готови за нансяне. Без първи етаж.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент тухлено строителство, в добро състояние. Приоритетно се разглеждат предложения в широк център.
Търся за мой клиент апартамент с две самостоятелни стаи и кухня. Желателно е жилището да е напълно обзаведено, но разглеждаме и имоти, които са само с довършителни работи.