Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, Център
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в кварталите Лозенец, Стрелбище, Борово или Иван Вазов. Желателно е да е в близост до Южен парк.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в центъра на града, близо до бул. Дондуков, парк Заимов, Първа английска гимназия. Апартаментът може да бъде за ремонт.
Мой клиент търси да закупи тухлен апартамент в центъра на гр. София. За предпочитане е жилището да е без довършителни работи.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южната част на града, по възможност да се намира на главен булевард.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Иван Вазов или блзиките райони. Разглеждаме с предимство тухлени сгради, ново строителство.
Купувам 2-стаен. или 3-стаен за инвестиция в районите Център, долен Лозенец, Оборище, Докторски паметник. Апартаментът може да е за ремонт.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в центъра на град София. Разглежда предложения с площ около 100 кв. м.
Търся да купя за мои клиенти жилище с две спални в тухлена сграда, която да се намира в центъра на гр. София, Докторски паметник, Медицинска академия, Оборище, Лозенец, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Яворов. ...
Купувам за мой клиент апартамент до 90 кв. м в центъра на гр. София. Предпочита да е за ремонт. Задължително условие е височината на таваните да е 3,20 метра.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в ТОП центъра на град София. Сградата да е стабилна и поддържана.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Дианабад, Изток, Изгрев, Младост. Тухлено или ЕПК строителство, без първи/последен етаж.
Търся да купя за клиент на МИРЕЛА апартамент около 100 кв. м в Център, около парка Заимов. Да не е на партерен етаж или по-висок от четвърти. Ако е ново строителство, да е с пусков срок не по-късно от ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в централната част на града. Разглеждаме ново строителство и вторичен пазар.
Имам клиент, който търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в близки до центъра квартали. За предпочитане са кв. Лозенец и кв. Хладилника. Жилището да е на по-висок етаж, с хубава гледка. Може ...
Мой клиент купува тристаен или четиристаен апартамент в идеален център. Разглежда както предложения за ремонт, така и за реновирани жилища.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в Центъра или Лозенец. Без първи и последен етаж. Предпочита без обзавеждане. Бюджет 200 000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на кв. Лозенец и Център, по-точно около НДК.
Мой клиент купува тристаен мезонет в централната част на града. Предпочита района на Оборище. Разглежда предложения ново строителство и вторичен пазар.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 140000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Идеален център, около бул. Витоша. Интересува се от монолитно строителство от 60-те години.