Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Хиподрума
Търся за мой клиент, жилище в посочените райони. Задължително тухла с акт 16, може 3-стаен или 4-стаен, задължително непреходен. Желателно е сградата да е с асансьор. Търсим просторни помещения и хубава ...
Ексклузив
Търся за мой клиент, жилище в частта между булевардите Иван Гешов и Тодор Каблешков. Желателно е да е на среден етаж в добре поддържана сграда и с благоприятно изложение. Може да е за ремонт.
Клиент на агенцията търси да закупи за инвестиция двустаен или маломерен тристаен апартамент на добра цена в посочените райони. Да не е на първа линия до булевард. Може да изчака до 2021 г., за да стане ...
Клиент на агенцията търси тристаен апартамент с Акт 16 или близо до Акт 16 с пусков срок до края на годината в квартали, които са комуникативни и имат сравнително бърз достъп до автомагистрала Хемус. ...
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в южни и източни райони. Сградата да бъде тухлена или ЕПК строителство, може и на по-висок етаж.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в Красно село, Лагера или Хиподрума до 120 000 евро, който да е готов до края на годината. Предпочитана етажност: 3-5 етаж, без последен етаж. Има ...
Търся да закупя за мои клиенти апартамент с две спални в тухлена сграда в посочените райони. Желателно е да е в добро състояние и да има обзавеждане.
Търся за клиент на агенцията тристаен апартамент с гараж в района на кв. Редута, гр. София. Разглеждат се напълно завършени имоти, готови за нансяне. Без първи етаж.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен или по-голям 3-стаен апартамент в сграда след 2000 година. Апартаментът може да е ново строителство на шпакловка и замазка, но задължително с акт 16.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купува тристаен апартамент в южните квартали. Сградата задължително трябва да е с Разрешение за ползване.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент, тухлено строителство, в добро състояние, необзаведен, без първи етаж, задължително с тераса. Приоритетно се разглеждат предложения в Центъра.
Търся за мой клиент жилище в южни и източни райони на София. Задължително с акт 16, без първи и последен етаж. Апартаментът трябва да има две самостоятелни спални.
Купувам тристаен, четиристаен апартамент в централната част на град София. Имотът да е на по-нисък етаж. Може и да е необзаведен. Предпочитани квартали, райони: Лозенец, Павлово, Бели брези, Иван Вазов, ...
Мой клиент купува маломерен 3-стаен апартамент в южните райони. Да е необзаведен. Може тухла и ЕПК, може и в строеж.
Купувам за мой клиент тристаен апартаментв близост до центъра на гр. София. Разглежда предложения за тухлено и ЕПК строителство. Предпочита на по-висок етаж, задължително с хубава гледка.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда без последен етаж, не по-малък от 100 кв.м., да се намира в близост до удобен градски транспорт/метро.
Клиент, с когото работя търси тристаен апартамент, може и етаж от къща в кв. Редута. Няма предпочитание дали е обзаведен или не.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в южните райони на гр. София. Задължително да има разрешение за ползване (АКТ 16). Може и на шпакловка и замазка.