Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Хаджи Димитър
Клиент търси имот в посочените райони, Предпочита да е в добре поддържана сграда с хубави общи части. Обзаведени апартаменти разглежда с предимство.
Търся тристаен или четиристаен апартамент в кварталите Хаджи Димитър и Суха река. Може панелно строителство. Желателно е да е близо до предстояща метростанция.
Клиент на Мирела търси тристаен апартамент в района на кв. Редута, ж.к. Сухата река, Хаджи Димитър. Не желае високи етажи - до 5-ти етаж. Само ново строителство - етап от начален до АКТ 15.
Търся за мой клиент малък двустаен или тристаен апартамент в ж.к Левски Г или ж.к Хаджи Димитър. Сградата да е нова тухла, като може да е в начален етап на строеж.
Ексклузив
Търся за мой клиент, жилище с две спални желателно в комуникативен район. Разглеждаме приоритетно апартаменти с довършителни работи и обзавеждане.
Търся за клиент на агенцията тристаен апартамент с гараж в района на кв. Редута, гр. София. Разглеждат се напълно завършени имоти, готови за нансяне. Без първи етаж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения предимно за посочените райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент, панелно строителство в западните райони на града. Желателно е да е ремонтиран и входа да е поддържан.
Купувам за мой клиент първи етаж от съвременна двуетажна къща в кв. Обеля. Желае да е на пешеходно разстояние от метростанция и спирка на обществен транспорт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в северозападната част на столицата. Имотът да е в добро състояние, да не се нуждае от ремонт и да е готов за нанасяне.
Клиент на Мирела купува 3-стаен апартамент в посочените райони. За предпочитане е ж.к. Сухата река, без първи етаж, по възможност с ТЕЦ.
За мой клиент търся тристаен апартамент, ново строителство, в начален етап, задължително с паркомясто или гараж. Запитването е за Хаджи Димитър, но може и да разгледа други квартали на София.
Търся за клиент на агенцията двустаен или тристаен апартамент в североизточната част на гр. София. Имотът да е обзаведен и готов за нанасяне.
Купувам за мой клиент апартамент с две спални, тухлено строителство. Разглежда предложения за широк център. Етажът не е от значение.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони. Желателно е сградата да е качествено построена, апартаментът да е с добро изложение. Може и за ремонт.
Търся за мой клиент тристайно или четиристайно жилище в кв. Хаджи Димитър. Ново строителство, може и в начален етап.
Купувам за клиент двустаен апартамент в посочените райони. Може да бъде на шпакловка и замазка, но задължително да има АКТ 16.
Купувам 3-СТАЕН апартамент в района на Сухата Река и Хаджи Димитър, в нова тухлена сграда с Разрешение за ползване. Апартаментът трябва да е на шпакловка и замазка. Отоплението да е ТЕЦ.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен или 4-стаен апартамент в североизточните райони на града. Държи на ново строителство с Акт 16.