Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Толстой
Търси 3-СТАЕН апартамент до определения бюджет в отбелязаните райони. Предимство е близостта до метростанция.
Мой клиент купува двустаен или преустроен в тристаен апартамент в Западните квартали. Близостта до метростанция е предимство.
Търся за мой клиент 3 - СТАЕН в района на ж.к. Толстой и ж.к. Надежда, ново строителство с АКТ 16. Да е с голяма тераса.
Клиент на Мирела търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент в посочените райони, след като продаде къща в Нови Искър или направи замяна.
Търся жилище за мой клиент във всички райони и квартали на София, може тухла, ЕПК или панел. Единственото условие е да е двустайно, или поне да има възможност за преустройство.
Клиент на агенцията търси да купи апартамент с една или две спални в Западните райони на София и по точно Община Надежда.
Търся апартамент с една или две спални в районите Толстой, Надежда, Захарна фабрика, Западен парк, Банишора. Задължително тухлено строителство, ако е ново с акт 16, но се предпочита старо. Етажът е без ...
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент до посочената сума. Има 20% самоучастие, а останалата сума ще бъде финансирана с банков кредит. Апартаментът трябва да е над 2-ри жилищен етаж и да не е последен.
Търся за мой клиент къща или апартамент с възможност за 3 отделни спални. Може и парцел около София, на който да строят.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент в района на Надежда, Люлин, Овча купел. Да има метростанция на близо. Може и да е за ремонт.
Мой клиент търси жилище с възможност за покупка с ипотечен кредит и минимални лични спестявания в София-град, като освен посочените райони, разглежда предложения и в други.
Търся за мой клиент 3 - СТАЕН, 4 - СТАЕН апартамент в ж.к. Люлин, ж.к. Надежда. Да има поне 2 спални. Предпочитат по-ново строителство, но може и панел. Да не е за голям ремонт. Близо до метростанция.
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент, панелно строителство в западните райони на града. Желателно е да е ремонтиран и входа да е поддържан.
Търся за мой клиент 3 - СТАЕН или 4 - СТАЕН апартамент в ж.к.Люлин, ж.к Надежда близо до метростанция. Да има поне 3 спални.Предпочита да е тухла или ЕПК. Може и къща, близо до София. Предпочитат да е ...
Мой клиент търси да закупи тристайно жилище, без гараж. Няма предпочитания за райони. По възможност да бъде в близост до метростанция. Покупката ще се осъществи със собствени средства.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, панелно строителство или ЕПК в западните квартали на гр. София. Имотът да не се нуждае от сериозен ремонт. Без първи и последен етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент с добро местоположение. Желателно е банята да е ремонтирана и жилището да е готово за живеене. Не се разглеждат оферти на първи и последен етаж.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново строителство на комуникативно място с множество зелени площи.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в посочените райони, близо до метростанция. Трябва да има разрешение за ползване или да е с предстоящо в срок от няколко месеца.