Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Сухата река
Мой клиент търси тристаен маломерен апартамент до 90 000Е, тухлено строителство. Разглежда във всички райони без Северни и Западни. Предпочитат да е нещо полуготово и да се нанесат веднага. Да има АКТ16. ...
Купувам за мой клиент 2-стаен, 3-стаен и 4-стаен апартамент в нов жилищен комплекс от затворен тип в близост до ул. Черковнано. Клиентът желае да е да е над 3-ти етаж.
Клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент - ново строителство. За предпочитане да е на удобно и комуникативно място. Близо до градски транспорт и метростанция.
Търси да закупи тристаен апартамент закупи без значение обзаведен или не в кв. Оборище, Сухата река, Подуяне до 110 000Е. Търси ново и старо строителство.
Купи двустаен, с възможност за преустройство, или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, на последен етаж, може и ново строителство, но пред АКТ 16.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който по възможност да е в сграда нова завършена сграда. С приоритет разглежда оферти в района на моста Чавдар.
Мой клиент търси да закупи двустаен полуобзаведен или обзаведен апартамент в град София в горепосочените райони. Разглежда всякакво строителство.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, за предпочитане етаж от къща, полуобзаведен или обзаведен в района на кв. Сухата река, Подуяне. Тухлено строителство.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, ново строителство или стара тухла, в поддържана сграда, в Източни райони. Покупката ще бъде с кредит.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, тухлено строителство. Интересува се от сгради в кварталите Сухата река, Хаджи Димитър, Подуяне, Оборище. Не разглежда оферти на последен етаж. Без скосявани.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Гео Милев, ж.к. Дианабад, ж.к. Слатина и ж.к. Сухата река. Разглежда само тухлено строителство. Предпочита да не бъде ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района, който да се намира в близост до новата метростанция на бул. Владимир Вазов. Може да е за ремонт.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кварталите с бърз достъп до бул. Мадрид. Апартаментът да е на висок етаж и с южно изложение, а сградата да е тухлена.
Мой клиент търси на зелено до 60 000Е , може и завършен до 70 000Е В комуникативни райони за инвестиция, в близост до университети, метростанции, централни квартали.
Купувам тристаен апартамент в гр. София. Кварталът не е от значение. Разглеждат се и оферти ново строителство, може и в строеж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони в сграда ново тухлено строителство. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до бул. Шипченско проход, ул. Гео Милев и ул. Слатинска.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в сграда ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в кв. Сухата река.
Мой клиент купува 3-стаен апартамент в ж.к Сухата река до ул. Черковна и парк Заимов. Интересува се от сгради ново тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в района на Сухата река.