Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Славия
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в южните райони. С приоритет ще разгледа предложения в кв. Овча купел, в близост до ул. Букет 66 СУ Филип Станиславов.
Търся за клиент на агенция Мирела многостаен апартамент в източните райони на град София, за предпочитане кв. Изток. За предпочитане имотът да е на среден етаж и да е около 100 кв. м. Разглеждат се оферти ...
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в централната част на град София и южните райони. Разглеждат се оферти както старо, така и ново строителство. Може и в строеж. Наличието на място за паркиране ...
Търся да закупя за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в южните райони на столицата. Интерес представляват жилища ново строителство, може и в начален етап.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на ж.к. Гоце Делчев, Манастирски ливади. Покупка чрез кредит.
Търся за покупка двустаен апартамент в районите близо до центъра, с удобен транспорт. Имотът може да се нуждае от ремонт. Клиентът ми разполага с налична сума за покупката, без ползване на ипотечен кредит.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните райони на столицата. Предпочита ново строителство, с разрешение за ползване (АКТ 16). Задължително условие е в сградата да има асансьор. Покупка чрез ...
Мой клиент купува 3-СТАЕН апартамент приоритетно в южните квартали на гр София. Ще разгледаме и оферти в ж.к. Младост, Гео Милев, Редута. Желае в района да има училища, детска градина, разнообразни магазини ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните райони на град София. По възможност да бъде обзаведен. Разглеждат се оферти и ново строителство, но задължително с разрешение за ползване (АКТ 16).
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в централни и южни райони на София. Целта на покупката е инвестиция. Без първи и последен етажи, непреходен, с гледка към зелени площи, Витоша или ...
Мой клиент купува маломерен 3-стаен апартамент в южните райони. Да е необзаведен. Може тухла и ЕПК, може и в строеж.
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. София. Предпочита централни и южни райони. Държи да е тухла. Разглежда и старо строителство. Бюджетът е до 130000 евро.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в южни и източни райони, между Овча купел и Младост. Най-предпочитани са ж.к. Бъкстон, Борово, Гоце Делчев, Мотописта, Манастирски ливади, Стрелбище, Студентски ...
Мой клиент търси да закупи тристаен необзаведен апартамент в Южни, Източни и Централни квартали. Гледа само ново тухлено строителство.
Търси тристаен обзаведен апартамент в кв. Лагера, Славия, НПЗ Средец, Красна поляна 3, Разсадника, Сердика, Хиподрума, Белите брези до 110 000Е. Да бъде тухла с ТЕЦ и без последен етаж.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в централните и южни райони на град София. Задължително тухла с АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи тристаен необзаведен апартамент в гр. София, Източни и Южни райони до 85 000Е.
Купувам за мой клиент необзаведен тристаен апартамент в кв. Павлово. Разглеждат се предложения, без първи и последен етаж.