Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Славия
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в Южни райони.
Мой клиент търси да закупи жилище в кв. Хиподрума, силно предпочитан е района до 51-во училище. По възможност, да не е за ремонт и да е с хубави общи части.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в нова сграда, може и в начален етап, но с пусков срок 2021 г. Да е близо до градски транспорт или метро. Не се разглеждат предложения в комплекс ...
Клиент на агенцията търси да закупи маломерен тристаен апартамент до 90 000 евро в южните квартали на гр. София. Обектът предпочита сгради с Акт 16, но купувачът може и да чака до следващата година. Задължително ...
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в посочените райони, като водещ критерии е близостта на детски градини и училища. Не се разглеждат предложения в затворени комплекси. Трябва да ...
Търся клиент на агенция Мирела двустаен, маломерен тристаен апартамент или къща в гр. София. Интерес представляват предложения за старо тухлено строителство, за ремонт. По възможност да е на висок етаж, ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Не държи да е обзаведен.
Клиент на агенцията търси да закупи апартамент в южните квартали на столицата. Имотът може да се нуждае от ремонт и да е на последен етаж, но сградата трябва задължително да има асансьор.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент ново строителство с площ около 100 кв. м. в южните квартали. Да е готов по възможност до края на 2020 г. Задължително с паркомясто или гараж.
Мой клиент купува маломерен 3-стаен апартамент в южните райони. Да е необзаведен. Може тухла и ЕПК, може и в строеж.
Мой клиент търси да купи 2-стаен или 3-стаен апартамент в южните квартали. Мястото трябва да е комуникативно и с добри транспортни връзки.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните квартали. Апартаментът да е обзаведен.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент в южните райони на града. Предпочитани са кварталите Манастирски ливади, Бъкстон, Борово и Павлово. Да не е на първи или етаж.
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент в сграда ново строителство, може и незавършена. Предпочитани са Южни райони и по-конкретно - кв. Павлово.
Купувам функционален 3-СТАЕН апартамент в южните и източните райони, с удобен транспорт до центъра. Разглеждам всякакви предложения.
Търся да закупя тристаен апартамент в ж.к. Манастирски ливади или в източните квартали на София. Клиентът ми предпочита старо тухлено строителство или ново в процес на строеж. Задължително с гараж.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в южни райони или Център. Строителството да е тухлено или ЕПК.
Купувам 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Белите брези, с удобен достъп от бул. Гоце Делчев и бул. България. Сградата предпочитам да е ново строителство, с представителна фасада и луксозно изпълнени общи части.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент ново строителство в южните или източните райони на града. Предпочита в кв. Борово, около ул. Солун.