Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Сердика
Купувам за мой клиент обзаведен тристаен апартамент в посочените райони. Без нужда от ремонт, до спирка на градски транспорт и метро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся жилище за мой клиент във всички райони и квартали на София, може тухла, ЕПК или панел. Единственото условие е да е двустайно, или поне да има възможност за преустройство.
Мой клиент търси жилище с възможност за покупка с ипотечен кредит и минимални лични спестявания в посочените квартали на гр. София.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в Централни райони. Сградата да е нова и с АКТ 16. Желателно е да има паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент апартамент с две спални в посочените райони. Да не е първи етаж, последния не се отхвърля. Може да е на шпакловка и замазка, може и с довършителни дейности.
Търся за мой клиент апартамент с 1 или 2 спални, тухлено строителство след 2000 г. На етаж над 4-ти и задължително с гараж или подземно паркомясто. Приоритетно разглеждаме предложения в райони с добри ...
Мой клиент купува тухлен тристаен апартамент в посочените райони. За предпочитане да е близо до станция на метро. Доброто строителство и състояние на имота са приоритет.
Имам клиент, който търси да закупи апартамент в кв. Сердика. Възможно е да е панелно строителство. Да не е за ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Банишора или в близките квартали до центъра. Може и да е за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Света Троица или квартал в близост до центъра на града. По възможност имотът да не се нуждае от ремонт.
Купувам за мой клиент първи етаж от съвременна двуетажна къща в кв. Обеля. Желае да е на пешеходно разстояние от метростанция и спирка на обществен транспорт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент ново строителство в ж.к Сердика и ж.к Зона-Б5. Жилището да е с хубаво изложение.
Клиент търси 3-стаен апартамент в кв. Банишора, без първи и последен етаж. Няма да купува гараж или паркомясто.
Търся за клиент на Мирела апартамент ново строителство до 900 евро на кв. м в Центъра на гр. София и околните квартали. Апартаментът да е с една или две спални (между 60 - 95 кв. м. чиста площ). Разглежда ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглежда ново строителство като е възможно сградата да е в начален етап на строеж.
Търся за мой клиент апартамент в нова сграда, която да е разположена в близост до метростанциите Опълченска, К. Величков или Вардар. Жилището трябва да е с просторни помещения, като може и да е в строеж.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в посочените райони, близо до метростанция. Трябва да има разрешение за ползване или да е с предстоящо в срок от няколко месеца.
Купувам 2-стаен или 3-стаен апартамент в източни и западни райони или в централната част на града. Трябва да се намира на комуникативно място, до спирки на обществен транспорт.