Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Сердика
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент тъси тристаен апартамент около центъра на София. Задължително тухлено строителство. Да не е нисък първи етаж.
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи 3-стаен апартамент, тухлено строителство. Разглеждата се предложения както вторичен пазар след 2010г., така и ново строителство.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент около 50 - 60 кв.м. за офис в района на Възраждане и Министерство на земеделието.
Търся апартамент 2 -стаен или 3- стаен в ж.к. Банишора или близките райони. За предпочитане е да е тухла, но може и ЕПК, по възможност с хубави общи части.
Лукс имот
Търся за мой клиент 3 стаен апартамент. Може и ново строителство с предстоящ Акт 16. Разглеждат се различни райони. За предпочитане без първи етаж.
Търся 3-стаен апартамент в посочените квартали на град София. Може и ново строителство на шпакловка и замазка, но само с Акт 16.
Клиент търси 3-стаен апартамент в тухлена сграда, но може и на шпакловка и замазка, ако е на цена до 120000 Евро.
Търси да закупи 3 стаен апартамент, който да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт в райони близо до центъра.
Мой клиент търси да закупи апартамент с две спални в тухлена сграда в посочените райони. Може и на шпакловка и замазка, както и с обзавеждане.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент търси да закупи имот, задължително с две отделни спални. Кварталите на търсене не са строго определени - разглежда имоти, извън посочените. По възможност с добре поддържани общи части.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент ново и старо строителство. Може да е обзаведен или необзаведен, но без ТЕЦ за отопление. Да не е за ремонт - готов за живеене. Без последен етаж.
Мой клиент иска да закупи двустаен или тристаен апартамент. Квартала не е от особено значение, но е важно да е в близост до градски транспорт.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в непосредствена близост до метростанциите К. Величков, Опълченска или Мария Луиза. Жилището не трябва да е за ремонт. За предпочитане по-нисък етаж.
Представител на чуждестранна инвестиционна компания търси да купи множество апартаменти в една сграда в централните райони на гр. София. Цената да бъде около 850 евро кв. м, квадратурите от 30 до 100 ...
Мой клиент търси да закупи тристайно жилище, като етажът и изложението нямат никакво значение. Разглеждат и оферти на партерен етаж с прилежащ двор. Сградата трябва да е поне на Акт 14. Имотът ще бъде ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в Централни райони. Сградата да е нова и с АКТ 16. Желателно е да има паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент апартамент с две спални в посочените райони. Да не е първи етаж, последния не се отхвърля. Може да е на шпакловка и замазка, може и с довършителни дейности.