Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Полигона
Търси тристаен апартамент около мол Сердика и бул. Цариградско шосе до 130 000Е, иска обзаведен, но може и необзаваден, но да има Акт 16.
Мой клиент търси тристаен апартамент в Южните и Източните райони - бул. Цариградско шосе към бул. Витоша, близо до метро на пешеходно разстояние около 20мин. Изискванията са да бъде завършен или в процес ...
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен апартамент ново строителство или ЕПК, но в добре поддържана сграда. Без 1ви жилищен и последен етаж. Важно е да е в близост до метро, може и до строяща се ...
Клиент закупува тристаен апартамент в ж.к. Люлин. Разглежда с предимство осми микро район, може и с обзавеждане и без.
Търси тристаен тристаен, тухла, след 2000г, да има две тоалетни, да не е първи или партерен етаж. Имота да е в близост до метро. Да не се изисква основен ремонт.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в ж.к. Полигона. Разглежда предложения за тухлено строителство и ЕПК. Може обзаведен или необзаведен.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Полигона. Предпочита ново строителство, но да има АКТ 16.
Търся за клиент тристаен апартамент на по-висок етаж. Жилището да е готово за нанасяне. Без ж.к. Люлин и Надежда.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в районите между бул. България и бул. Цариградско шосе. Също се интересува от сгради в процес на строеж.
Мой клиент търси тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, ново строителство и вторичен пазар, без първи етаж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, ново тухлено строителство, до посочената сума. Приоритетно се разглеждат районите на Центъра, Младост - всички части, би погледнал и в други хубави квартали ...
Търся за свой клиент двустаен апартамент в източнете квартали. Жилището трябва да е в добро състояние - почти готово за нанасяне.
Търся за наш клиент тристаен апартамент в посочените квартали на град София. За предпочитане имотът да е на среден етаж, да е светъл, на тихо място. Разглежда и ново строителство, в по-напреднал етап.
Клиент на агенцията търси да купи апартамент с две спални в източните райони на София. Сградата да е след 2006 година и да не е вначален етап на строителсто. Желателно е да има и гараж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в сграда ново строителство в районите Дружба, Младост, Люлин и Манастирски ливади.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент кв. Витоша, ж.к. Дружба 2, кв. Дървеница, ж.к. Младост 1, ж.к. Младост 1А, ж.к. Младост 2, ж.к. Младост 3, ж.к. Младост 4 и ж.к. Полигона. Може обзаведен ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, който да се намира на нисък етаж. Ако е в нова сграда, да има поне АКТ 15. Оферти с паркомясто или гараж ще се разглеждат с предимство. Може ...
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Клиент, с когото работя търси тристаен апартамент, може и етаж от къща в кв. Редута. Няма предпочитание дали е обзаведен или не.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, ново строителство пред АКТ 16 или стара тухла, в поддържана сграда. Разглежда в източните райони.