Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Подуяне
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в горепосочените райони. Важно е да има удобен транспорт. Сградата е хубаво да е тухлена, може обзаведен и необзаведен.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купи двустаен, с възможност за преустройство, или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, на последен етаж, може и ново строителство, но пред АКТ 16.
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме 3-стаен апартамент в Централни райони, около мол Сердика, парк Заимов, хотел Маринела. Без значение ново или старо строителство. Може и за ремонт.
Мои клиенти търсят 3-стаен, полуобзаведен, задължително тухла в горепосочените райони и района на старото кино.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кварталите с бърз достъп до бул. Мадрид. Апартаментът да е на висок етаж и с южно изложение, а сградата да е тухлена.
Търся да купя за клиент на агенцията тристаен апартамент само в квартал Гео Милев. Желателно е ако сградата е ново строителство, да е с предстоящ Акт 16, най-късно края на тази година. Може последен, ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристаен апартамент в Централни райони, Лозенец, Зоните, Банишора. Тухлено строителство. Без изисквания за етаж, ако е на горен етаж да има асансьор.
Мой клиент търси на зелено до 60 000Е , може и завършен до 70 000Е В комуникативни райони за инвестиция, в близост до университети, метростанции, централни квартали.
Купувам тристаен апартамент за мой клиент в централната част на град София, в влизост до бул. Черни връх, метростанция Джеймс Баучер и Южен парк. Задължително е да има асансьор и осигурено място за паркиране.
Търся да купя за мой клиент тристаен апартамент, за предпочитане в кв. Оборище, кв. Редута, кв. Гео Милев или в близост до метро. Разглеждат се и оферти на имоти нуждаещи се от ремонт или ако са на шпакловка ...
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в кв. Оборище, Редута.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в района на Сухата река.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Левски и околните райони в близост до бул. Владимир Вазов и бул. Ботевградско шосе.
Мой клиент търси да закупи необзаведен тристаен апартамент до 110 000Е. Може и ново строителство, пред АКТ16.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент до 65 000Е без предпочитание за квартал. Без първи и последен етаж. Може и на акт 15.
Мой клиент търси да закупи тристаен необзаведен апартамент в гр. София, Източни и Южни райони до 85 000Е.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в изброените райони, като предпочитан район е Младост.