Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Подуяне
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита кв. Слатина, кв. Гео Милев, кв. Редута, кв. Подуяне и кв. Хаджи Димитър. Задължителни условия са наличието на 2 санитарни помещения и възможността ...
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Сухата река.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, в добро състояние на комуникативно място. Бихме разгледали и ново строителство в напреднал етап на - след Акт 15.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в близост до училище и детска градина, във всички столични райони с изключение на южните.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент близо до метростанция, на макс. 10 мин. пеша. Апартаментът да не е на първи и последен етаж, а сградата да е с АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кварталите Сухата река, Хаджи Димитър, Подуяне.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент, над 100 кв. м, в районите Изток, Гео Милев, Лозенец или център, може да е и ново строителство, без значение на какъв етап. Възможността за закупуване на гараж или ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в Североизточните райони на гр. София, ново строителство, готов за живеене.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в нова тухлена сграда в Североизточните райони на гр. София. Без претенции за обзавеждане.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамемнт, 2-стаен с възможност за преустройство или къща в кварталите Орландовци, Хаджи Димитър, Суха река.
Търся за мой клиент двустаен и тристаен апартамент в нова тухлена сграда в район с бърз достъп до центъра. Целта на покупката е инвестиция.