Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Овча купел 2
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в района на Овча купел. Да е в близост до метростанция. Разглеждат се и оферти в начален етап на строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на Мирела е в търсене на тристаен апартамент, който да бъде с Разрешение за ползване и с довършителни работи (може и обзавеждане). Покупката ще се осъществи с лични средства.
Моя клиентка търси да закупи 2-стаен апартамент в кв. Овча купелл, в близост до новата линия на метрото. Максималната цена е 900 евро за кв. м. Желателно е да има мазе към апартамента включено в цената ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в южните квартали и в квартали в подножието на Витоша. Разглежда оферти без първи и последен етаж. Покупката е без ипотечен кредит.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в посочените райони на гр. София. Разглежда ново тухлено строителство, може обзаведен или необзаведен. Цената е водеща за моя клиент.
Моя клиентка търси да закупи 2-стаен апартамент в кв. Овча купел. Важно е сградата да се намира близо до метро станция.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Южни райони: Павлово, Бъкстон, Борово, Овча Купел. Ново строителство, в по-напреднал етап.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен или двустаен апартамент, като ще разчита на ипотечен кредит поради ниско самоучастие. Разглежда предложения над втори етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София, в ж.к. Люлин. Предпочита жилището да е почти готово за живеене. По възможност да е в близост до метростанция.
Търся за мой клиент тристаен тухлен апартамент. Задължително е разпределението да бъде: отделна кухня, дневна и две спални. Клиентът предпочита състоянието да е добро. Етажът да не е първи или последен, ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в нова сграда. Обзаведен, до НБУ, без нужда от ремонт. Ново строителство.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в южни и източни райони. Сградата да бъде тухлена или ЕПК строителство, може и на по-висок етаж.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в Овча Купел. Клиентът не е от София. Задължително е сградата да е пред Акт 16 и да има възможност за закупуване на паркомясто или гараж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апратамент в нова монолитна сграда. Изискването е да е с Разрешение за ползаване.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в южните квартали на София. Ако е от строяща се сграда, трябва да бъде завършена до края на 2020 г. Може да е в завършена сграда. Не разглежда предложения ...
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент, панелно строителство в западните райони на града. Желателно е да е ремонтиран и входа да е поддържан.
Купувам за мой клиент първи етаж от съвременна двуетажна къща в кв. Обеля. Желае да е на пешеходно разстояние от метростанция и спирка на обществен транспорт.
Мой клиент търси да купи 2-стаен или 3-стаен апартамент в южните квартали. Мястото трябва да е комуникативно и с добри транспортни връзки.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните квартали. Апартаментът да е обзаведен.