Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Овча купел 1
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен или двустаен апартамент, като ще разчита на ипотечен кредит поради ниско самоучастие. Разглежда предложения над втори етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София, в ж.к. Люлин. Предпочита жилището да е почти готово за живеене. По възможност да е в близост до метростанция.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент тристаен тухлен апартамент. Задължително е разпределението да бъде: отделна кухня, дневна и две спални. Клиентът предпочита състоянието да е добро. Етажът да не е първи или последен, ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в нова сграда. Обзаведен, до НБУ, без нужда от ремонт. Ново строителство.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в южни и източни райони. Сградата да бъде тухлена или ЕПК строителство, може и на по-висок етаж.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в посочените райони на гр. София. Разглежда ново тухлено строителство, може обзаведен или необзаведен. Цената е водеща за моя клиент.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в Овча Купел. Клиентът не е от София. Задължително е сградата да е пред Акт 16 и да има възможност за закупуване на паркомясто или гараж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апратамент в нова монолитна сграда. Изискването е да е с Разрешение за ползаване.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в жк. Овча купел 1 в сграда с Разрешение за ползване или предстоящо такова. Интерес представляват предложения тухлено строителство, помещенията да са с правилни ...
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в южните квартали на София. Ако е от строяща се сграда, трябва да бъде завършена до края на 2020 г. Може да е в завършена сграда. Не разглежда предложения ...
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент, панелно строителство в западните райони на града. Желателно е да е ремонтиран и входа да е поддържан.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в района на Овча купел. Да е в близост до метростанция. Разглеждат се и оферти в начален етап на строителство.
Купувам за мой клиент първи етаж от съвременна двуетажна къща в кв. Обеля. Желае да е на пешеходно разстояние от метростанция и спирка на обществен транспорт.
Търся за мой клиент два двустайни, или голям четиристаен апартамент в южните квартали на София. Бюджетът е до 200000 евро. Приоритетно разглежда сгради с АКТ 16, но не преди 2010 година.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в кв. Карпузица и съседните квартали. Предпочита жилището да е от нова сграда, с довършителни дейности по апартамента. Бюджетът е до 100000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент ново строителство в кв. Овча купел или ж.к Овча Купел 1. Апартаментът да се намира на последен етаж и към него да има възможност за закупуване на паркомясто ...
За мой клиент търся двустаен или тристаен апартамент в готова сграда до 70000 евро в южните райони на София. Приоритетно разглежда предложения за ж.к. Овча купел.
Мой клиент търси да купи 2-стаен или 3-стаен апартамент в южните квартали. Мястото трябва да е комуникативно и с добри транспортни връзки.