Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Овча купел 1
Мои клиенти търсят да закупят 2-стаен или 3-стаен апартамент в района на Овча Купел. Бюджетът им е до 90 000 евро. Разглеждат се предложения с Акт 15 или Акт 16.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град София. Важно е имотът да бъде в близост до метростанция и да е напълно обзаведен. Задължително с паркомясто или гараж.
Клиентка на Мирела търси да закупи 3-стаен апартамент за сина си. Сградата трябва да е в напреднал етап на строителство и да има възможност за закупуване на гараж.
Мой клиент търси да закупи двустаен за предпочитане в районите на кв. Овча купел, Павлово, Славия, Манастирски ливади или Бъкстон. Може и в строеж, но в напреднал етап. За инвестиция. Купува с готови ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения предимно в Южните квартали. Държи да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся тристаен апартамент, тухлено строителство във кв. Овча купел. Желателно е жилището да е с довършителни работи.
Лукс имот
Търся за мой клиент 3 стаен апартамент. Може и ново строителство с предстоящ Акт 16. Разглеждат се различни райони. За предпочитане без първи етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на Овча купел. Интерес представляват оферти с довършителни дейности и обзавеждане.
Купува нов тристаен апартамент, обзаведен, непреходен, в близост до метростанция и с удобни транспортни връзки. Задължително условие е да не е за ремонт.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент в района на Овча купел 1 и 2. Разглеждат се предложения в по-напреднал етап на строителство.
Клиентка на Мирела търси да закупи 3-стаен апартамент. За предпочитане с довършителни работи. Сградата задължително да има Акт 16.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент в гр. София. Не се разглеждат предложения за северни райони. Харесва южните квартали. Бюджетът е до 110000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София, в ж.к. Люлин. Предпочита жилището да е почти готово за живеене. По възможност да е в близост до метростанция.
Купува тристане апартамент без преход. Изискването е спалните да са около 14 кв.м. Разглежда и предложения в панелни блокове.
Купувам за клиент на агенцията тристаен апартамент в посочените райони. Държи да е с две спални. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита жилището да е готово за живеене. По възможност да разполага с гараж.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН или 3 - СТАЕН апартамент в района на Овча купел и Красна поляна. Може и за ремонт.
Клиент на мирела търси да закупи маломерен 3-стаен апартамент в южните квартали на София. Сградата трябва да има поне Акт 14.