Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Оборище
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...
Купувам тристаен апартамент за мой клиент, разположен в централните части на София. Клиентът ми разглежда и старо, и ново строителство.
Търся да закупя за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в центъра на гр. София. Задължително е да има ТЕЦ и да не е на последен етаж.
Клиент на агенцията търси обзаведен двустаен апартамент в центъра на София. Целта на покупката е инвестиция.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Без северни райони. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 150000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в качествена сграда, в посочените райони. Държи на просторни помещения и гараж. Финансирането е осигурено.
Търся апартамент в центъра, като задължително условие е да е на първи етаж. Желателно е имотът да позволява преустройства.
Мои клиенти търсят да закупят апартамент с една или две спални, може и етаж от къща. Предпочитани са районите в близост до центъра, като кв. Лозенец, кв. Иван Вазов, ж.к. Яворов, Докторски паметник, ж.к. ...
Нова
Купувам 2-стаен. или 3-стаен за инвестиция в районите Център, долен Лозенец, Оборище, Докторски паметник. Апартаментът може да е за ремонт.
Нова
Имам клиент, който търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в района на Докторски паметник или около НДК. Условие е сградата да има добри общи части.
Нова
Търся за мой клиент апартамент или къща с поне 2-3 спални. Aко е апартамент, да е на етаж над 2-ри. Ако е къща - да е в близост до градски транспорт.
Мой клиент купува двустаен или тристаен апартамент на по-висок, може и последен, с панорамна тераса. Предпочита в сграда с Акт 16.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент около 100 кв. м в престижната централна част на града. Сградата задължително трябва да е ново строителство. Клиентът ми разполага със собствени средства ...
Мой клиент търси да закупи апартамент с инвестиционна цел в централната част на града. Имотът трябва да е хубав и да се намира в поддържана и представителна сграда.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в централната част на гр. София. Предпочита към жилището да има гараж или паркомясто, или възможност за покупка на такова в близост до имота.
Нова
Мой клиент купува тристаен мезонет в централната част на града. Предпочита района на Оборище. Разглежда предложения ново строителство и вторичен пазар.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Дианабад, Изток, Изгрев, Младост. Тухлено или ЕПК строителство, без първи/последен етаж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в централната част на столицата - идеален център. Желателно е имотът да не е на първи и последен етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в престижните квартали до центъра на София - до Медицинска академия, Крива река, Иван Вазов, Лозенец, Докторски паметник.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в кварталите до Медицинска академия, Иван Вазов, Белите брези и Стрелбище. Сградата трябва да е тухлена. Наличието на паркомясто или гараж не е ...