Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, кв. Оборище
Мой клиент иска да закупи тристаен или четиристаен апартамент в горепосочените райони. Разглеждаме предложения в затворен комплекс, задължително с детска площадка, контролиран достъп с карти до комплекса, ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и имоти нуждаещи се от ремонт.
Купувам за мой клиент слънчев тристаен апартамент в централната част на столицата. Разглеждат се оферти от втори етаж нагоре. Задължително условие е в сградата да има асансьор и осигурено място за паркиране.
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Купувам за мой клиент апартамент за инвестиция в гр. София. Разглежда само в посочените райони. Бюджетът е до 280000 евро.
Купува тристаен апартамент, стара тухла, може и да е за ремонт в района около пл. Руски паметник, гр. София.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда централни райони. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 140000 евро.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в източните райони. Приоритетно се разглеждат предложения ново строителство в района на бул. Св. Климент Охридски и бул. Александър Малинов.
Мой клиент търси да купи тристаен или многостаен апартамент в град София. Разглежда в Централната част, старо строителство.
Мой клиент търси да закупи за инвестиция в Центъра. С АКТ16 задължително. Може да е за ремонт. Без значение обзаведен или не.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, с преоритет се разглежда кв. Оборище. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен обзаведен или необзаведен, може и за ремонт апартамент в Идеален Центъра или Оборище. Старо строителство. Площ от 70кв.м нагоре. С отделна кухня, вътрешен двор.
Искам да купя за мой клиент тристаен апартамент в центъра на гр. София. Имотът да е обзаведен, за предпочитане на среден етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в централната част и района на бул. България, който задължително да има АКТ 16.
Мой клиент търси тристаен необзаведен, може и за ремонт апартамент в Център или близо до Центъра до 100 000Е. Да е на много комуникативно място, да има детски градини, училища, транспортни спирки.
Мой клиент търси тристаен маломерен апартамент до 90 000Е, тухлено строителство. Разглежда във всички райони без Северни и Западни. Предпочитат да е нещо полуготово и да се нанесат веднага. Да има АКТ16. ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Източни и Южни райони. Може сградата да е както старо строителство, така и начално строителство.
Клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент - ново строителство. За предпочитане да е на удобно и комуникативно място. Близо до градски транспорт и метростанция.
Клиент на агенцията купува двустаен или тристаен апартамент в кв. Оборище, в района на ул. Русалка до ул. Васил Друмев и ул. Оборище.