Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Връбница 2
Клиент на фирмата търси едностаен или двустаен апартамент. Жилището да е близо до метростанция. Без партерен и последен етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Надежда. По възможност сградата да е ново строителство и да се намира на комуникативно място.
Търся за мой клиент преустроен 2 - СТАЕН или 3 - СТАЕН апартамент в ж.к. Надежда. Да има 2 спални и дневна.
Търся за мой клиент 3 - СТАЕН в района на ж.к. Надежда. Да има 2 спални, дневна ии кухня. Да не е за голям ремонт. Обзаведен и необзаведен.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН или 3 - СТАЕН апартамент в района на ж.к. Надежда. Може и да е за ремонт. Гледа и ново и старо строителство.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент в Надежда старо строителство, може и да е за ремонт. Търся и къща пак в района на Надежда или много близо до София.
Търся за мой клиент 3 - СТАЕН апартамент на среден етаж в нова тухлена сграда. Може да е обзаведен и необзаведен. На комуникативно място.
Клиент търси да закупи имот, задължително с две отделни спални. Кварталите на търсене не са строго определени - разглежда имоти, извън посочените. По възможност с добре поддържани общи части.
Клиент търси имот в посочените райони, Предпочита да е в добре поддържана сграда с хубави общи части. Обзаведени апартаменти разглежда с предимство.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент в района на ж.к. Надежда, ж.к. Свобода, ж.к. Толстой. Може и под наем. Да е обзаведен.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент ново и старо строителство. Може да е обзаведен или необзаведен, но без ТЕЦ за отопление. Да не е за ремонт - готов за живеене. Без последен етаж.
Търся за мой клиент, тристаен апартамент, тухлено строителство с акт 16. Желателно е да е с довършителни работи. Разглеждаме оферти в цяла София.
Мой клиент търси да закупи тристайно жилище, без гараж. Няма предпочитания за райони. По възможност да бъде в близост до метростанция. Покупката ще се осъществи със собствени средства.
Търся за мой клиент 3 - СТАЕН апартамент в райна на Надежда или къща около София с хубав двор с поне 2 спални. Може и да са за ремонт.
Търся за мой клиент, апартамент ново строителство в районите Връбница и Надежда, задължително до метро. Може сградата да е в процес на строителство.
Мой клиент търси за покупка тристаен апартамент във всички части на ж.к. Надежда или Връбница. Предпочитани са по-ниски етажи, включително и първи.
Мой клиент търси жилище с възможност за покупка с ипотечен кредит и минимални лични спестявания в София-град, като освен посочените райони, разглежда предложения и в други.
Имам клиент, който търси жилище в посочените райони, само тухла и ЕПК, строителство след 2005 г. Имота може да е на шпакловка и замазка, но може и да е с довършителни работи.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН или 3 - СТАЕН апартамент в района на ж.к. Надежда в близост до метростанция и до Северен парк. Да не е за ремонт, обзаведен или необзаведен, без 1 - ви и последен етаж.