Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Надежда 3
Търся за мой клиент тристаен апартамент в град София, главно в ж.к. Надежда. Имотът да бъде ново строителство и да се намира на комуникативно място.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в горепосочените райони. Без значение какво е строителството. Важно е да е в близост до метростанция.
Клиент, с когото работя търси да купи тристаен апартамент в град София. Разглежда в ж.к. Надежда и ж.к. Толстой, само ЕПК.
Купувам за май клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони на комуникативно място, в близост до метростанция.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони. С предимство се разглеждат предложения на обзаведени апартаменти.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в западни и северни квартали, като важни условия за него е да не е на първи етаж и да е старо строителство.
Мой клиент купува двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Надежда и ж.к. Толостой. Може тухла и ЕПК. Разглежда ново строителство и имоти, които са за ремонт.
Търся двустаен или тристаен апартамент в северните квартали на града. Сградата да е тухлена, може и без АКТ 16, но да не е на партер.
Търся да купя за мой клиент тристаен апартамент, в новострояща се сграда, в района на кв. Дървеница, Малинова долина, ж.к. Надежда и Студентски град. Задължително условие е в сградата да има асансьор.
Мой клиент купува двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Надежда, близо до метростанция. Няма предпочитания за вида строителство.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент на добре комуникирано място, близо до метро без конкретен район, стига да не са крайните квартали. Без първи и без последен етаж. Бюджет до 100000 ...
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Витоша и ж.к. Надежда 1, ж.к. Надежда 2, ж.к. Надежда 3, ж.к. Надежда 4 и кв. Кръстова вада. Разглежда предложения за тухлено ново строителство, може и без ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент до 65 000Е без предпочитание за квартал. Без първи и последен етаж. Може и на акт 15.
Мой клиент търси да купи обзаведен или частично обзаведен тристаен апартамент в района на ж.к. Толстой и Надежда.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент, може и мезонет, в посочените квартали, като предпочитан е ж.к. Банишора.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Толостой и ж.к. Надежда. Желае да има южно изложение. Може тухла, панел и ЕПК. Да не е първи или последен етаж.
Мой клиент купува 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал, но да има метростанция в близост. Може тухла, панел и ЕПК.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Банишора, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, ж.к. Люлин - Център, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ж.к. Надежда 1, 2, 3, 4. Разглежда ...
Мой клиент, с когото работя, търси да купи двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. За предпочитане е да е обзаведен и да могат да се обособят две спални помещения.