Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Надежда 2
Търся за мой клиент тристаен апартамент в източните или северните райони на гр. София, без микрорайоните в Люлин, които имат концентрация на малцинства. Да е тухлено строителство с разрешение за ползване ...
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН или 3 - СТАЕН апартамент ново строителство в ж.к. Връбница 1 и ж.к. Връбница 2, ж.к. Надежда 2 и ж.к. Надежда 3.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София, в ж.к. Обеля, Надежда. Предпочита жилището да е готово за живеене.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент, ново строителство в квартал Надежда 1 и 2. Може да е на шпакловка и замазка, но с Разрешение за ползване.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Надежда. По възможност сградата да е ново строителство и да се намира на комуникативно място.
Търся за мой клиент преустроен 2 - СТАЕН или 3 - СТАЕН апартамент в ж.к. Надежда. Да има 2 спални и дневна.
Търся за мой клиент 3 - СТАЕН в района на ж.к. Надежда. Да има 2 спални, дневна ии кухня. Да не е за голям ремонт. Обзаведен и необзаведен.
Клиент на Мирела търси 4-стаен, разглеждат и 3-стайни/ мезонет в посочените райони. Висок етаж, може и последен.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН или 3 - СТАЕН апартамент в района на ж.к. Надежда. Може и да е за ремонт. Гледа и ново и старо строителство.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита жилището да е готово за живеене. По възможност да разполага с гараж.
Търся да закупя за клиент на агенцията тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни квартали. Важно условие е да има възможност за паркиране или предвидено ...
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент в Надежда старо строителство, може и да е за ремонт. Търся и къща пак в района на Надежда или много близо до София.
Имам клиент, който търси да закупи тристаен апартамент панелно строителство в Надежда 2. Жилището може да се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент 3 - СТАЕН апартамент на среден етаж в нова тухлена сграда. Може да е обзаведен и необзаведен. На комуникативно място.
Клиент търси да закупи имот, задължително с две отделни спални. Кварталите на търсене не са строго определени - разглежда имоти, извън посочените. По възможност с добре поддържани общи части.
Клиент на агенцията търси да купи 3-стаен апартамент (може и мезонет) ново строителство, приоритетно в ж.к. Надежда 3.
Клиент търси имот в посочените райони, Предпочита да е в добре поддържана сграда с хубави общи части. Обзаведени апартаменти разглежда с предимство.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент в района на ж.к. Надежда, ж.к. Свобода, ж.к. Толстой. Може и под наем. Да е обзаведен.
Мой клиент търси да купи 3-стаен апартамент в кв. Надежда 2,3. Жилището може да е панел или тухла. Бюджетът е 70000 евро. За предпочитане жилището да е обзаведено или да се нуждае от козметичен ремонт.