Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Надежда 1
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който задължително да има АКТ 16 и по възможност да е обзаведен. Ще се гледат оферти само в Сухата река, Дружба, Левски и Надежда.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в близост до метростанция. Ако е на първи етаж, да е над гаражи. Бюджет 65000 евро - заплащане с лични средства.
Търся за мой клиент тристаен апартамент ново строителство, на етап поне Акт 15. С приоритет ще се гледат оферти в Банишора и Надежда 1, Люлин 7 и 10 са резервен вариант.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Витоша, на комуникативно място. Разглеждат се предложения, както ново строителство, така и вторичен пазар. Без 1-ви етаж.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в централбата част на града или близките квартали като Оборище. Сградата може да е по-старо строителство.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в близост до училище и детска градина, във всички столични райони с изключение на южните.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Надежда 1 и 2, Толстой или Банишора. Видът строителство е без значение.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент на комуникативно място в град София. Наблизо да има спирка на градски транспорт или метростанция.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент тухлено или ЕПК строителство. Застроената площ да не е по-малко от 75-80 кв. м. Спалните да са с добра големина.
Купувам за мой клиент апартамент с две спални до зададения бюджет. Мястото да е комуникативно, близо до метро.
Купувам двустаен или тристаен апартамент за мой клиент в района на ж.к. Надежда или Обеля. Без последен етаж.