Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Мусагеница
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи апартамент ново строителство 4-стаен или старо строителство 3-стаен в горепосочените райони. Няма значение дали е обзаведен или необзаведен.
Търся за мой клиент апартамент ново строителство в районите около Южен парк, бул. България, Симеоновско шосе. Може и на АКТ15..
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в посочените райони. Задължително с две спални. Може и на шпакловка и замазка, но да бъде с разрешение за ползване.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Карпузица, Горна баня, района на бул. България, Южен парк, бул. Свети Наум, бул. Д-Р Г.М Димитров, Симеоновско шосе, бул. Александър ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристаен обзаведен или необзаведен апартамент близо до метростанция около мол Парадайс, Младостите или бул. България с АКТ16 или предстоящ АКТ16. Да не е последен етаж. ...
Клиент търси да купи тристаен апартамент, да не е първи или последен етаж, в посочените квартали. Предимство е близостта на метростанция.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент. Няма предпочитания за квартал. Предпочита обзаведен. Разглежда предложения за тухла и ЕПК.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в източните райони. Трябва да бъде напълно завършен или в краен случай на шпкаловка и замазка, но задължително с Акт 16, без първи етаж.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали.
Търся за мой клиент двустаен/тристаен апартамент в посочените райони, който да се предлага обзаведен или частично обзаведен след основен ремонт. Да не е на партер. С приоритет ще се разглеждат оферти ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Дървеница. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглеждат предложения с акт 16.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся за клиент тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда предложения с обзавеждане, задължително с АКТ 16 и да не са на шпакловка и замазка.
Мой клиент търси да купи необзаведен тристаен апартамент в изброените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Купувам тристаен апартамент, за мой клиент, в района на кв. Овча Купел и в кварталите по ул. Околовръстен път, посока Младост.
Търся за клиент 2-стаен или маломерен 3-стаен апартамент в района Студентски град, бул. Г. М. Димитров и бул. Александър Малинов в близост до метростанция. За предпочитане след ремонт или в добро състояние.
Търся за мой клиент тристаен апартамент за лично ползване, който да разполага с гараж или паркомясто в посочените райони. Плащането ще се осъществи с лични средства и кредит.