Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София, ж.к. Мусагеница
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Може да е на първи етаж, но над магазини, за да е топъл апартамент. Може и без обзавеждане.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, ново строителство пред Разрешение за ползване или старо монолитно строителство, в поддържана сграда. Трябва да има задължително асансьор. Разглежда в източните ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на агенцията търси тристаен апартамент ново строителство в посочените райони до 140 000 евро. Сградата трябва да има Разрешение за ползване.
Мой клиент търси просторен 3-стаен или 4-стаен апартамент. Предпочита без довършителни работи готов за живеене. Приоритетно се разглеждат предложения в Младост и централна градска част в близост до метро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда, която може да е пред Акт 16. Предпочита строителство след 2010 г.
Клиент на Мирела търси 3-стаен в посочените райони. Желае ново строителство, но е склонен да разгледа и ЕПК и панел. Водещ е бюджетът. Ако е сграда ново строителство е склонен да изчака до края на 2020 ...
Търся жилище в София за мой клиент, обезателно със статут на апартамент в посочените квартали. Тухла или ЕПК с хубаво изложение. Цената да е до 1200 евро за кв.метър.
Търсенето на клиента ни е ориентирано към район Дървеница и близките около него квартали. Търси тристайно жилище, без особени претенции относно изложението и етажа. Гледка и обществен транспорт не са ...
Клиентът ми търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Разглеждат се само тухлени сгради. Имотът да бъде с 2 спални, поне един балкон. Без първи и последен етаж. Да бъде с разрешение за ползване.
Търси 3-СТАЕН апартамент, готов за нанасяне, в района на квартал Редута. Предимство е ако има гараж/паркомясто.
Мой клиент е заинтересован от оферти за апартаменти с една или две спални, които могат да бъдат и в доста начален етап на строителство. Клиентката е със собствени средства. Би закупила повече от един ...
Търся за клиент на агенцията тристаен апартамент с гараж в района на кв. Редута, гр. София. Разглеждат се напълно завършени имоти, готови за нансяне. Без първи етаж.
Нов клиент на агенцията търси тристайно маломерно жилище, като не изключва варианта да бъде партерно. Не е задължително да има и тераса или балкон. Не разчита на кредит. Разполага със собствени средства.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Младост и околните райони.
Купувам за мой клиент тристаен апартаментв близост до центъра на гр. София. Разглежда предложения за тухлено и ЕПК строителство. Предпочита на по-висок етаж, задължително с хубава гледка.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в ж.к. Младост. Държи да е в напреднал етап на строителство. Покупката ще бъде осъществена със собствени средства.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент или етаж от къща в гр. София. Предпочита кв. Овча купел, в непосредствена близост до новостроящата се метростанция.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и две бани /или поне два санитарни възела/ в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището ...