Вие търсите: Купувам тристаен апартамент, град София
Търся за мой клиент тристаен апартамент, ново строителство, в кв. Лозенец. Сградата не е необходимо да има Акт 16. Не се гледат оферти със северно изложение.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Гео Милев, ж.к. Дианабад, ж.к. Слатина и ж.к. Сухата река. Разглежда само тухлено строителство. Предпочита да не бъде ремонт.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Гоце Делчев. Ново строителство, с АКТ 16. Задължително с гараж.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент. Няма предпочитания за квартал. Предпочита обзаведен. Разглежда предложения за тухла и ЕПК.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в изброените райони. С приоритет е Бояна. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент тристаен апартамент. Няма претенции относно типа строителство. Интересува се от имоти в близост до метростанция и спирки на обществен транспорт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или етаж от къща след ремонт по възможност с обзавеждане. Търси в района на бул. Мадрид и бул. Ситняково.
Клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда предложения без първи и последен етаж и с асансьор.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Гоце Делчев, в близост до бул. Гоце Делчев и бул. България.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Карпузица, Горна баня, района на бул. България, Южен парк, бул. Свети Наум, бул. Д-Р Г.М Димитров, Симеоновско шосе, бул. Александър ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в сграда с асансьор, който да е обзаведен. Не разглежда оферти в близост до Лъвов мост и Сточна гара.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Иван Вазов и ж.к. Стрелбище. Разглежда предложения само за ново строителство. Може и без АКТ 16.
Търся за клиент, с когото работя, тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда вторичен пазар с ТЕЦ, да се намира около 4-ти етаж, с асансьор. задължително близо до градски транспорт или метро.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в Център, около бул. Генерал Скобелев. Да не е на партерен етаж. Може да бъде за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или етаж от къща. Предпочита района на кв. Редута. Желателно е да разполага с гараж.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент. Важно е да има възможност за закупуване на гараж или паркомясто. Ще купува със собствени средства.
Купи двустаен, с възможност за преустройство, или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, на последен етаж, може и ново строителство, но пред АКТ 16.