Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Младост 3
Търся за мои клиент двустаен апартамент ново строителство, без партерен и последен етаж, с чиста площ около 55-60 кв. м. Разглеждат се предложения в сгради с поне АКТ 14.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и имоти нуждаещи се от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони, като с приоритет разглежда около бул. Цариградско шосе и бул. Св. Климент Охридски.
Купувам 2-СТАЕН апартамент, ново строителство, може и без АКТ 16. Разглежда предложения в ж.к. Младост 1А, ж.к. Младост 2, 3, 4, ж.к. Дианабад, кв. Изгрев и кв. Изток.
Купувам за мой клиент малък апартамент в изброените райони. Покупка с ипотечен кредит, разсрочено плащане.
Клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново строителство, с АКТ 16. Приоритетни локации са кв. Витоша, Младост, Малинова долина и Кръстова вада.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се предимно предложения над втори етаж.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Търся за мой клиент маломерен апартамент в южната част на София, който да е в тухлена сграда след 2000г и да се предлага с обзавеждане.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в ж.к. Дружба 2, кв. Дървеница, кв. Изток, ж.к. Младост 1, ж.к. Младост 1А, ж.к. Младост 2, ж.к. Младост 3, ж.к. Младост 4 и ж.к. Мусагеница. Разглежда ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в район с добре инфраструктура, който може да е на шпакловка и замазка, с довършителни работи или с ново модерно обзавеждане.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в ж.к. Борово, ж.к. Бъкстон, ж.к. Гоце Делчев, ж.к. Дианабад, кв. Драгалевци, кв. Дървеница, кв. Манастирски ливади, ж.к. Младост 1, ж.к. Младост 1А, ж.к. Младост ...
Търся за мой клиент малък апартамент, с инвестиционна цел, в посочените квартали на гр. София. Разглежда се както вторичен пазар, така и сгради ново строителство с поне АКТ 14. Апартаментът може да е ...
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в затворен комплекс в кв. Полигона, Младостите, Стрелбище. Ново строителство, с довършителни работи.
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция едностаен или двустаен за предпочитане обзаведен. Разглеждат се оферти в цяла София, в райони подходящи за инвестиция, търсени апартаменти под наем, млади хора ...
Мой клиент търси да закупи апартамент с цел инвестиция до 60 000Е от 40 до 70 кв.м На комуникативно място, до метро, университети. Да има АКТ16, необзаведен.
Купувам за наши клиенти двустаен или тристаен апартамент в град София. Интересува се от конкретните квартали. Може както обзаведен, така и необзаведен.
Търся за мой клиент апартамент за инвестиция в гр. София. Апартаментът трябва да е готов за живеене и да се намира на комуникативно място, за да е лесно отдаваем под наем. Търси се средна цена от 5-6 ...
Мой клиент търси да купи маломерен двустаен апартамент в посочените райони. Ново, тухлено строителство, с АКТ 16. Не държи на обзавеждане.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южни райони, покупка с цел инвестиция. Бюджетът е около 40000 евро.