Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Младост 1А
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент до 65 000Е без предпочитание за квартал. Без първи и последен етаж. Може и на акт 15.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за клиент 2-СТАЕН апартамент в сграда ново строителство в района на Младост, Дружба и Студенстки град. Може и без АКТ 16.
Клиентът търси двустаен апартамент до 130 000Е по линията на метрото. Задължително да има АКТ 16 с града ново тухлено строителство с гараж или паркомясто.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в Младост. Имотът се търси с цел инвестиция и клиентът е готов за бърза сделка.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Младост и околните райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен в кв. Дружба - всички части, Полигона, Редута, Младост -всички части, Дървеница, Мусагеница, Дианабад, Слатина, Гео Милев, Яворов.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен/тристаен апартамент в посочените райони, който да се предлага обзаведен или частично обзаведен след основен ремонт. Да не е на партер. С приоритет ще се разглеждат оферти ...
Мой клиент търси да купи едностаен, маломерен апартамент в района на ж.к. Младост. Наличието на асансьор при по-висок етаж е задължително.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочения район, в близост до бул. Черни връх и Paradise center, както и в кварталите в близост до метро.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в ж.к. Младост 1, ж.к. Младост 2, ж.к. Младост 4. Може тухла, панел и ЕПК. Задължително да бъде обзаведен.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда строителство след 2000 година, да не е първи или последен етаж и да има ТЕЦ.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 50 000Е в Студентски град и Младостите.
Мой клиент търси необзаведен двустаен апартамент в град София. Предпочита източните райони, предимно в Младост. Бюджетът е до 100 000Е.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен, без значение обзаведен или необзаведен апартамент в квартали като Витоша, Дианабад, Малинова Долина, Младостите, Студентски град до 100 000Е.
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен или необзаведен апартамент до 65 000Е. в квартали, които са в близост до метростанция.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 40 000Е в квартали с хубава връзка на метро и обществен транспорт. Не се разглеждат оферти в кв. Люлин, Овча Купел и крайни квартали.
Мой клиент търси 2-стаен обзаведен апартамент в кв. Изток, Гео Милев, Яворов, Редута, Младост до 75000Е.