Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, Медицинска академия
Купувам за наш клиент двустаен апартамент в гр. София, за предпочитане района на кв. Оборище. Имотът да е обзаведен. Наличието на асансьор е задължително.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в централната част и западните квартали на гр. София. Имотът да е на по-нисък етаж, без първи. Бюджет около 50000Е.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент, в централната част на столицата. Възможно е да е от нова сграда. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент търси да закупи малко жилище в района на Лъвов мост, по възможност да не е много стара сграда. Жилището да е чистичко и да има асансьор, ако е висок етаж.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище ново или по-старо строителство. По възможност необзаведен, може и за ремонт. Наличието на място за паркиране е задължително.
Търся за мой клиент, жилище с добро местоположение в завършена сграда. Желателно е входа на сградата да е добре поддържан.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи жилище по-възможност в централната част на София. Имота е за инвестиция. Без първи етаж, може и ново строителство, както и в райони извън обозначените.
Мой клиент търси да закупи малък апартамент, за предпочитане в централните райони, може и да е със статут на ателие или офис.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в тухлена сграда, за предпочитане в района на ж.к. Света Троица, Разсадника. Имотът да не е на първи етаж.
Търся за мой клиент, жилище в централните части на столицата. Задължително трябва да е в завършена сграда. Желателно е входа да е добре поддържан.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Центъра или околните райони. Интерес представляват само жилища, които са ремонтирани и обзаведени.
Мой клиент търси да закупи жилище в широк център. Разглежда тухлено строителство и ЕПК. Възможно е да е на първи или последен етаж. Жилището трябва е да е в нова сграда, с поддържан вход.
Търся за мой клиент хубав апартамент, с балкон, в централната част на столицата. Сградата трява да е поддържана и с добро местоположение. Желателно е банята да е по-голяма, сградата трябва да е с асансьор.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в широк център, но без района на Централна гара и бул. Сливница. Бюджетът е до 110000 евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони, който може да е в сграда без асансьор и да е на първи висок етаж. Може да е за ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който по възможност да се предлага завършен с обзавеждане. Също така разглежда и ново строителство с поне акт 14. Предпочита да има паркомясто или гараж.
Купува двустаен апартамент в кв. Борово или кв. Разсадника, може да е в етап на строителство. Разглежда варианти и на старо строителство.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в София - широк център. Напредналият етап на строителство е за предпочитане.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент минимум 60 кв.м, тухлено строителство. Задължително изискване - комуникативно място и качествено строителство в Централна част или Южни райони, без първи и без ...