Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Люлин 9
Търся да закупя 2-стаен апартамент в западен или южен район, задължително е да бъде тухлено строителство. Разглеждам и предложения с нужда от ремонт.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Люлин и околните райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в посочените райони. Сградата да бъде с АКТ 16, не държи на обзавеждане.
Клиент на МИРЕЛА търси обзаведен или необзаведен, едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Люлин (от 2-10). Без предпочитание за етаж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който по възможност да се предлага с обзавеждане, след основен ремонт и в близост до спирки на обществен транспорт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, с цел инвестиция, без предпочитания откъм район, но да бъде на комуникативно и подходящо за отдаване под наем място. Търси тухла с АКТ 16, с предпочитание да бъде ...
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент кв. Иван Вазов, ж.к. Лагера, ж.к. Люлин - Център, ж.к. Люлин 1, ж.к. Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ж.к. Младост 1, ж.к. Младост 1А, ж.к. Младост ...
Търся за мой клиент обзаведен двустаен апартамент в изброените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в град София. Няма предпочитание за район, но да се намира в близост до удобен градски транспорт. Може и за ремонт.
Купувам едностаен апартамент за наш клиент. Да се намира в района на ж.к. Люлин, Модерно предградие, Студентски град и кв. Витоша. За предпочитане на среден етаж.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в комуникативната част на посочените райони. Желателно е имотът да е в добро състояние и в поддържан вход.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в западни и северни квартали, като важни условия за него е да не е на първи етаж и да е старо строителство.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент, няма значение в кой квартал, но да не са най- крайните. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК строителство. Може имотът да е за ремонт.
Купувам двустаен или тристаен апартамент в западните райони на град София. Задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Апартаментът може и да е за ремонт. Покупката ще е с кредит.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, в близост до градски транспорт. Приоритетен район е Люлин, но разглеждаме оферти и в други райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на Млладост, Дървеница, кв. Витоша и Люлин. Имотът да е в сграда ново тухлено строителство, която да е с АКТ 16 или с предстоящ такъв до края на 2019-та ...