Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Лозенец
Мой клиент търси да закупи апартамент в центъра до 150000 евро. За предпочитане са районите около Руски паметник, Площад Македония, бул. Витоша, ул. Ангел кънчев, ул. Христо Белчев.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в идеален център на град София, обзаведен и в добро състояние.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в централната част на града. Изключваме района на бул. Княгиня Мария Луиза и бул. Сливница.
Клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново строителство, с гараж или паркомясто. В близост до метро.
Нова
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Център или Южни райони. Добре е да не се нуждае от голям ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в централната част на града. Разглеждаме ново строителство и вторичен пазар.
Купувам за мой клиент обзаведен едностаен апартамент. Без претенции за квартал, на комуникативно място.
Купувам двустаен апартамент в близост до Южен парк. Клиентът ми предпочита жилище, което да не е за ремонт. Заплаща цената без ипотечен кредит.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в районите Център, Лозенец, Иван Вазов, Стрелбище и Манастирски ливади. Да е от втори жилищен етаж нагоре, без последен. Купува с цел инвестиция.
Мой клиент търси да закупи апартамент с инвестиционна цел в централната част на града. Имотът трябва да е хубав и да се намира в поддържана и представителна сграда.
Търся за мой клиент апартамент в кв. Лозенец, като предпочитан е районът около хотел Маринела. Разглеждаме предложения старо или ново строителство с разрешение за ползване. На нисък етаж.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в централни и южни райони на София. Целта на покупката е инвестиция. Без първи и последен етажи, непреходен, с гледка към зелени площи, ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Дианабад, Изток, Изгрев, Младост. Тухлено или ЕПК строителство, без първи/последен етаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент с добър инвестиционен потенциал в идеалния център на столицата. Изискванията са имотът да е в сграда с добре поддържани общи части. Нови довършителните ...
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на кв. Лозенец и Център, по-точно около НДК.
Имам клиент, който търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в близки до центъра квартали. За предпочитане са кв. Лозенец и кв. Хладилника. Жилището да е на по-висок етаж, с хубава гледка. Може ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в централните райони на град София или в кв. Овча купел. Нова тухлена сграда.
Имам клиент, който търси да закупи апартамент в Лозенец. Предпочитанията са за ново строителство. Предимство е и възможността за закупуване на гараж.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в кварталите Лозенец, Стрелбище, Борово или Иван Вазов. Желателно е да е в близост до Южен парк.
Клиент на агенцията търси обзаведен двустаен апартамент в центъра на София. Целта на покупката е инвестиция.