Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Левски В
Клиентът ни иска да купи двустаен, тристаен апартамент в района на ж.к. Левски, гр. София. За предпочитане имотът да е обзаведен, на среден етаж.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент в южните квартали на град София. Може да е за ремонт. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК строителство.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в град София, ж.к. Левски В, ж.к. Левски Г, ж.к. Обеля 1 и ж.к. Обеля 2. Разглежда тухлено, панелно и ЕПК строителство. Желае да е по- нисък етаж. Може обзаведен ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Разглежда ново и старо строителство. Възможно е да е за ремонт. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Покупката е с цел инвестиция. Интерес представляват жилища, които ще бъдат въведени в експлоатация около края на 2020 г.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Мой клиент търси да закупи двустаен полуобзаведен или обзаведен апартамент в град София в горепосочените райони. Разглежда всякакво строителство.
Търся за мой клиент, жилище готово за живеене. Може да бъде и ново строителство, но задължително с АКТ 16. Близостта до метростанция е предимство.
Купувам 2-стаен апартамент в кв. Левски, ж.к. Левски В, ж.к. Левски Г, кв. Суходол и ж.к. Хаджи Димитър. Предпочита да е панелно строителство. Може обзаведен или необзаведен.
Търся за мой клиент малко едностайно или двустайно жилище в района на ж.к. Сухата река. Предпочита да е обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Купи двустаен, с възможност за преустройство, или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, на последен етаж, може и ново строителство, но пред АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент без предпочитание за квартал, но да е без жк. Люлин, Студентски град. Само тухлено строителство. Да не е партер, първи етаж или последен.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София, без предпочитание за квартал, но да не е от най-крайните. Бюджетът е 30000 евро.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен апартамент. В кв. Полигона разглеждат основно, но може и да е в други райони на София, без Западни и Северни райони. Да не е последен етаж и да не е партер. Независимо ...
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в Централни и Южни райони.
Търся за мой клиент двустан апартамент в гр. София. Предпочита кв. Хаджи Димитър, Левски, Сухата река, Слатина, Редута, Гео Милев, Изток, Изгрев, Яворов, Изгрев, Изток, Дианабад, Дървеница, Мусагеница, ...
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.