Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Княжево
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Овча Купел. Разглеждат се и предложения с предстоящ АКТ 16.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в източните райони на града. Разглеждат се предимно оферти ново строителство, с разрешение за ползване. Имотът да е на спокойна улица.
Търся да купя за мой клиент двустаен или тристаен апартамент на комуникативно място, в близост до спирка на градски транспорт. Разглеждат се кв. Витоша, Дружба, Младост.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Предложения, в близост до метростанция се разглеждат с предимство. Важно е да не превишава бюджета от 45 000Е, не толкова района.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, ново строителство. Предпочита кв. Симеоново или кв. Бояна. Ще използва кредит.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в южни райони. Ново строителство, поне с АКТ 15. Клиентът ми ще ползва кредит.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в град София. Критериите на клиента са да е близо до метро, да е до 55кв. м в спокоен квартал.
Мой клиент търси да закупи 2- стаен апартамент в посочените райони, по възможност в затворен комплекс, с довършителни работи, готов за нанасяне.
Търси двустаен апартамент. Строителството може да е преди акт 16, може и старо до 66 000Е. Няма определен район, но Младост е приоритет. Важно е разпределението и цената. Иска го за лично ползване.
Мой клиент търси едностаен или двустаен минимум 40кв.м. Без значение на кой етаж. Може и пред АКТ16 да е, ако се очаква скоро. Без значение в кои квартали, само да не са Централни.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент до 65 000Е без предпочитание за квартал. Без първи и последен етаж. Може и на акт 15.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в посочените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси необзаведен двустаен апартамент в град София. Предпочита източните райони, предимно в Младост. Бюджетът е до 100 000Е.
Мои клиенти търсят да закупят двустаен необзаведен или обзаведен, може и ново строителство апартамент до 60 000Е в Цяла София. В момента оглеждат всичко.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените квартали. За предпочитане обзаведен, на нисък етаж и с асансьор.