Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Изгрев
Търся 2-стаен апартамент в избраните райони с цел инвестиция. Желателно е жилището да не е за основен ремонт. Без първи и последен етаж.
Търси да закупи 2-СТАЕН апратамент в посочените райони. Разглежда приоритетно тухлено строителство, с довършителни работи. Може и на нисък етаж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент. Също така разглежда и ново строителство с поне акт 14. Предпочита да има паркомясто или гараж. Разглеждаме с приоритет обзаведени жилища.
Купува 2 стаен апартамент, който не се нуждае от ремонт в посочените райони. Без първи и последен етаж. Търси се жилище със самостоятелна кухня, дневна и спалня. По възможност обзаведено. Близо до ...
Купува 2 стаен, с възможност за преустройство на 3 стаен в избраните райони. Жилището може да е за ремонт. За предпочитане без 1 ви етаж.
Купувам за мой клиент двустаен апратамент в гр. София. Приоритетно се разглеждат предложения кв. Изток.
Купува 2 стаен в посочените райони на град София. Без първи и последен етаж. Може да е за ремонт, както и без асансьор.
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент, тухлено строителство, без нужда от ремонт. Приоритетно се разглеждат предложения в централна градска част.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Купува 2 стаен апартамент в избраните райони. Може да е за ремонт. Може висок първи етаж. По възможност южно изложение.
Клиент на агенцията търси да закупи в посочените райони двустаен апартамент с цена до 50000 евро или тристаен апартамент с цена до 75000 евро. Предпочита жилището да е за ремонт или ако е ново строителство ...
Лукс имот
Търся да купя двустаен апартамент в района на кв. Дървеница, Изток, Изгрев и ж.к. Студентски град. Да е в близост до метростанция. Задължително изискване е имотът да е на втори или трети етаж, като ...
Мой клиент търси малко жилище в кварталите Лозенец, Изток, Изгрев или Център. Желателно е да не се нуждае от голям ремонт.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за посочените райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Купува 2 стаен или 3 стаен апартамент в кв. Изток. Може да е за ремонт. За предпочитане без първи етаж.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент, тухлено строителство, по възможност обзаведен или с довършителни работи. Предпочитани са кварталите Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Слатина и Гео Милев. Без ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в комуникативната част на града. Клиентът ми разполага с налични средства и е готов за бърза сделка.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за Център и кв. Оборище. Бюджетът е до 110000 евро.
Купува 2 стаен апартамент в посочените райони. Жилището може и да е за ремонт. За предпочитане без първи и последен етаж.
Клиент на Мирела купува 1-стаен или 2-стаен апартамент в избраните райони с цел инвестиция. Предпочита за ремонт.