Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Абдовица
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с цел инвестиция, който по възможност да е обзаведен или с наематели. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до метростанции и университети.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент. Държи на хубав район в източната или южната част на града с добра инфраструктура и транспортни връзки. Сградата трябва да има разрешение за ползване .
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент, може и със статут на ателие, в източните райони. Разглеждаме всякакъв вид строителство.
Търся малък апартамент, подходящ за отдаване под наем. Желателно е да е с обзавеждане. Разглеждаме оферти във всички райони.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в сграда тухлено строителство с година на строеж след 2000г. Задължително изискване е да има подови настилки в жилището и кухнята и дневната да са отделно.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи просторен двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали.
Търся за мой клиент тристаен или в краен случай двустаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще се разглеждат оферти в близост до метростанция.
Търся за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в град София. Предпочита етаж от къща. Имотът да е в тухлена сграда, обзаведен. Не държи да е ново строителство, но е важно да има място за паркиране ...
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. София, тухлено строителство, с площ 60 кв. м, до 48 000 евро.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали и да се намира на комуникативно място, в близост до удобен градски транспорт. В сградата да има ...
Мой клиент купува двустаен, тристаен апартамент в централната част, южните, западните и източните райони на град София. Разглеждат се оферти само с осигурено място за паркиране.
Клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново строителство, за предпочитане не обзаведено, без първи етаж. На комуникативно, в близост до метро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Бюджетът е до 110000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в посочения район на комуникативно място, с бърз достъп до обществен транспорт.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, в близост до удобен градски транспорт, за предпочитане метростанция.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 65000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 60000 евро.