Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Жилищна Група ЮЖЕН ПАРК
Мой клиент търси да закупи жилище в Лозенец или Център. Желателно е да е с хубави и поддържани общи части. Разглеждаме приоритетно имоти, които не се нуждаят от ремонт.
Стар клиент на Мирела търси да закупи двустайно жилище, което задължително трябва да има изглед към Витоша. Разполага с голям процент самоучастие. Разглежда се само ново тухлено строителство.
Клиент на агенцията активно търси двустайно жилище. Апартаментът ще е за лично ползване, като има известен процент самоучастие, но по-голямата част ще е с ипотечен кредит.
Купувам 1-стаен или 2- стаен апартамент в посочените квартали, може и по-старо строителство в центъра, Докторски паметник, Медицинска академия, кв. Иван Вазов или кв. Лозенец. Предпочитам да е за ремонт.
Клиент търси да закупи имот за живеене в Централни райони, по възможност сградата да е хубава и с поддържани общи части. Интересува се само от последен етаж, да има простор и добро изложение.
Търси 2-стаен апартамент в квартал с отличен градски транспорт /приоритет метро/, без северните квартали. Среден етаж, не купува ПМ/ гараж.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за посочените райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Мой клиент купува 1-СТАЕН апартамент, офис или студио в ценрални, южни и източни райони на гр. София. Не е задължително наличието на балкон и обзавеждане. Държи отоплението да бъде централно - с ТЕЦ.
Клиент на Мирела търси за инвестиция 2-стаен апартамент или 3-стаен маломерен до €130000 в южни, източни и централни райони на гр. София. Етапът на строителство може и да е начален, ако строително - инвестиционната ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в южните райони. Жилището да не е за основен ремонт.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент, ново строителство, само с Акт 16, няма да разглежда предложения с Акт 15, с южно изложение, в близост до метростанция. Не се разглеждат предложения ...
Клиент търсси да закупи 2-стаен апартамент в кв. Кръстова вада и съседните квартали. Няма значение от вида строителство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Разглежда както старо, така и ново строителство, с Акт 16.
Търся за мой клиент апартамент с инвестиционна цел. Желателно е имотът да е с довършителни работи и обзавеждане. Мястото да е комуникативно, а сградата качествено построена. Наличието на гараж е предимство.
Търся за мой клиент, жилище в сграда с разрешение за ползване. Задължително условие е мястото да е комуникативно и общите части да са добре поддържани.
Купувам двустаен апартамент за мой клиент в Южните райони на комуникативно място. С предимство се разглеждат предложения с хубава гледка към Витоша.
Клкиент на Мирела търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, с Акт 16. Не желае да е на партер и трябва да е със статут на апартамент. Ще финансира покупката с кредит.
Търся за клиент едностаен с цена около 55000 Евро,който да се преустрои на двустаен. Да е подходящ за отдаване под наем. Без първи и последен етаж.
Купувам за мой клиент двустаен апратамент в гр. София. Приоритетно се разглеждат предложения кв. Изток.