Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Жилищна Група ЮЖЕН ПАРК
Лукс имот
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в ж.к. Студентски град и околните райони. Интересува се само от ново строителство в по-напреднал етап. Жилището да не е на първи ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Лукс имот
Търся за мой клиент апартамент с цел инвестиция, желателно е да е с наематели или напълно обзаведен готов за отдаване. Близостта до метростанция е предимство.
Лукс имот
Търся за мой клиент апартамент в посочените южни райони на гр. София. Търси се стара тухла или ЕПК за ремонт. Разглеждат се предложения на по-високи етажи. Търси се жилище с една спалня, дневна и отделна ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за кв. Кръстова вада и околните райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Лукс имот
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южни райони, покупка с цел инвестиция. Бюджетът е около 70000 евро.
Лукс имот
Търся за мой клиент подходящ за инвестиция, двустаен или тристаен апартамент. Разглеждат се нови,стари и още в строеж.
Лукс имот
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Интерес представляват предложения в Южните райони, с довършителни дейности и обзавеждане, задължително със статут на апартамент и с АКТ16.
Стар клиент на Мирела търси да закупи двустайно жилище, което задължително трябва да има изглед към Витоша. Разполага с голям процент самоучастие. Разглежда се само ново тухлено строителство.
Имам клиент, който търси да закупи имот за инвестиция в горепосочените райони. Желателно е да е със запазени и поддържани общи части.
Лукс имот
Купува 2 стаен апартамент в посочените райони. Жилището може да е за ремонт. Задължително асансьор, ако е на по-горен етаж.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за посочените райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Лукс имот
Купува 3 стаен или 2 стаен апартамент с възможност за преустройство. За предпочитане да не е на първи етаж и сградата да е в добро състояние. Може да е за ремонт.
Клиент на агенцията активно търси двустайно жилище. Апартаментът ще е за лично ползване, като има известен процент самоучастие, но по-голямата част ще е с ипотечен кредит.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Гео Милев или кв. Редута. Възможно е да е без обзавеждане. Не желае да е на първи или последен етаж. Интересува се само от тухлено строителство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град София. Предпочитани квартали са Лозенец, Кръстова вада, Изток и Изгрев. Задължително сградата да е след 2000-та година.
Търся за сериозен клиент малък апартамент в хубав район с цел отдаване под наем. Основно е мястото и сградата, а не толкова квартала.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в тухлена сграда, за предпочитане в района на ж.к. Света Троица, Разсадника. Имотът да не е на първи етаж.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Интерес представляват предложения в сгради с Разрешение за ползване.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните райони, както и около центъра, който или да е старо строителство за основен ремонт или ново с поне АКТ 15.