Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Карпузица
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Мой клиент купува двустаен апартамент в посочените райони, в сграда тухлено строителство, с контролиран достъп.
Търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в горепосочените райони в близост до Окловръстният път. Може и необзаведен, за ремонт или на АКТ15. Ще купува със собствени средства. За предпочитане ...
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент без предпочитание за квартал, но да е без жк. Люлин, Студентски град. Само тухлено строителство. Да не е партер, първи етаж или последен.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в южните райони и ж.к. Люлин. Предпочита жилището да е в малка тухлена сграда с разрешение за ползване.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент ново строителство. Може да е както в начален етап, така и на шпакловка и замазка или с довършителни работи. Разглеждат се Южните райони на София, като приоритет ...
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Овча купел и ж.к. Студентски град. Бюджетът е до 60000 евро.
Представител на чуждестранна инвестиционна компания търси да купи апартаменти в южните райони на гр. София. Цената да бъде около 850 евро кв. м, квадратурите от 50 до 70. Ще разгледаме с внимание всички ...
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент, няма значение в кой квартал. Може обзаведен или необзаведен. Предпочита да не е на партерен етаж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в комуникативна част на града. Сградата да е тухлена, паркомясто или гараж е предимство. Клиентът няма да ползва кредит.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, като с приоритет се разглежда Овча купел. Търси закършен и по възможност обзаведен.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Овча Купел. Разглеждат се и предложения с предстоящ АКТ 16.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в град София. Няма предпочитание за район, но да се намира в близост до удобен градски транспорт. Може и за ремонт.
Мой клиент купува тристаен апартамент в южните райони на град София. Може и без АКТ 16. Разглежда тухла, панел и ЕПК. Не желае да е на първи или последен етаж.