Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Манастирски ливади
Търся за мой клиент апартамент ново строителство в районите около Южен парк, бул. България, Симеоновско шосе. Може и на АКТ15..
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали. Да се намира в близост до удобен градски транспорт.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент ново строителство. Може да е както в начален етап, така и на шпакловка и замазка или с довършителни работи. Разглеждат се Южните райони на София, като приоритет ...
Моя клиентка търси да купи двустаен апартамент, за инвестиция, по линията на трамвай № 7. Апартаментът трябва да е в сграда с отлични общи части и съвременно обзаведен.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в Централни и Южни райони.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Мой клиент търси да закупи двустаен в изброените райони. С приоритет се разглеждат кв. Витоша и Малинова долина. Желателно е жилището да е с акт 16.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в района на кв. Кръстова вада. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Гоце Делчев. Ново строителство, с АКТ 16. Задължително с гараж.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 90000 евро.
Представител на чуждестранна инвестиционна компания търси да купи апартаменти в южните райони на гр. София. Цената да бъде около 850 евро кв. м, квадратурите от 50 до 70. Ще разгледаме с внимание всички ...
Търся за мои клиенти апартамент с една спалня, в тухлена сграда, в Южните райони. За предпочитане без обзавеждане.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който може да е в нова тухлена сграда в процес на строеж и да се предлага на шпакловка и замазка.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент, няма значение в кой квартал. Може обзаведен или необзаведен. Предпочита да не е на партерен етаж.
Мой клиент търси да купи необзаведен двустаен апартамент в ж.к. Бъкстон. Разглежда се ново строителство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с цел инвестиция, който по възможност да е обзаведен или с наематели. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до метростанции и университети.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент, няма значение в кой квартал, но да е в близост до центъра. Разглежда предложения за тухлено и ЕПК строителство.