Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Люлин - Център
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент в посочените райони, като приоритетно се разглеждат Красна поляна и Люлин. Може да е в строеж, но да е готов до края на 2020 г.
Наш клиент търси 2-стаен апартамент за инвестиция. Иска да има стаи с правилни форми, да се намира на по-висок етаж и предпочита сградата да е поне с Акт 15. Разглежда ново строителство.
Клиент търси да закупи жилище с цел инвестиция, без конкретни райони - според възможностите на бюджета. По възможност с добре поддржани общи части.
Клиент на агенцията търси двустаен апартамент с голяма квадратура. НЕ се разглеждат маломерни такива. От голямо предимство е да бъде в близост до метростанция.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Важно е имотът да е в близост до метростанция. По възможност имотът да не се нуждае от основен ремонт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град София. Имотът трябва да бъде обзаведен или да се нуждае от малък ремонт. Разглежда от втори етаж нагоре.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Би било плюс, ако е обзаведен и в близост до метростанция.
Клиент на агенцията търси двустайно жилище, задължително със статут на апартамент. Налице е висок процент самофинансиране.
Клиент на агенцията пребиваващ в чужбина търси двустаен апартамент ново строителство на разсрочено плащане. Локацията не е от особено значение. Водещ фактор е ниската цена.
Нов клиент на Мирела желае да получи предложения лимитирани до посочения бюджет, с който разполага. Иска ново строителство на шпакловка и замазка. Да е готово не по-късно от края на годината. Не желае ...
Клиент на агенцията има интерес да закупи едностайно или двустайно жилище, което ще бъде финансирано предимно с ипотечен кредит. Етажът и изложението са без значение.
Мой клиент търси да закупи имот на добро място с цел инвестиция. Сградата, трябва да е с хубави и поддържани общи части.
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за ж.к Люлин. Бюджетът е до 55000 евро.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в посочените райони. Разглежда тухла, панел и ЕПК. Строителство задължително след 1980-та г.
Търся за мой клиент жилище на ниска цена. Района трябва да е коминикативен, а сградата да е добре поддържана. Разглеждаме предимно предложения с обзавеждане, като може да е боксониера.
Клиент търси имот в посочените райони, Предпочита да е в добре поддържана сграда с хубави общи части. Обзаведени апартаменти разглежда с предимство.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Люлин. Разглежда всякакъв тип строителство. Апартаментът може да е както за ремонт, така и обзаведен.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент ново строителсто или панел, от 2-ри до 6-ти етаж. В района на Люлин на комуникативно, но не много шумно място.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент до 600 00Е. Предпочита район Люлин, без 1-ви и 2-ри микрорайон,както и без ж.к. Обеля и ж.к. Надежда. Няма предпочитания за строителство.