Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Левски
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Купувам 2-стаен апартамент в кв. Левски, ж.к. Левски В, ж.к. Левски Г, кв. Суходол и ж.к. Хаджи Димитър. Предпочита да е панелно строителство. Може обзаведен или необзаведен.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент без предпочитание за квартал, но да е без жк. Люлин, Студентски град. Само тухлено строителство. Да не е партер, първи етаж или последен.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен апартамент. В кв. Полигона разглеждат основно, но може и да е в други райони на София, без Западни и Северни райони. Да не е последен етаж и да не е партер. Независимо ...
Търся за мой клиент двустан апартамент в гр. София. Предпочита кв. Хаджи Димитър, Левски, Сухата река, Слатина, Редута, Гео Милев, Изток, Изгрев, Яворов, Изгрев, Изток, Дианабад, Дървеница, Мусагеница, ...
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся двустаен апартамент в кв. Левски, може и етаж от къща. За предпочитане да не е за основен ремонт и с хубаво изложение.
Мой клиент търси да купи двустаен необзаведен апартамент за предпочитане да има акт16, да е недалече от бул. Владимир Вазов, Стадион Герена и Пулс Фитнес.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН необзаведен апартамент в посочените райони в близост до метростанция. Може и за ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който по възможност да се предлага с обзавеждане, след основен ремонт и в близост до спирки на обществен транспорт.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Предложения, в близост до метростанция се разглеждат с предимство. Важно е да не превишава бюджета от 45 000Е, не толкова района.
Мой клиент търси да купи двустаен, тристаен апартамент или етаж от къща в района на кв. Левскии и ж.к. Толостой. Имотът да е обзаведен и готов за нанасяне. Да няма нужда от сериозен ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или етаж от къща в районите на кв. Левски, ж.к. Левски В и Г и Сухата река. С приоритет ще се разглеждат оферти на имоти, които се предлагат с обзавеждане.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент в кв. Левски, ж.к. Левски- В, ж.к. Левски-Г, кв. Редута и ж.к. Хаджи Димитър.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Приоритетен район ж.к Хаджи Димитър. Разглеждам предложения за обзаведени и необзаведени жилища.
Търся да купя за наш клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочитан квартал е Левски. Имотът да е обзаведен. За предпочитане на по-нисък етаж. Може и етаж от къща.
Търси двустаен апартамент. Строителството може да е преди акт 16, може и старо до 66 000Е. Няма определен район, но Младост е приоритет. Важно е разпределението и цената. Иска го за лично ползване.